Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 94 гостя.

Донецька обласна рада

Для вас, герої!

Переглядів: 2486
12.10.2016 - 13:02

У дошкільний навчальний заклад ясла-садок №39 «Кульбабка» завітали гості – військовослужбовці ЗСУ, для яких вихованці дитсадка, педагоги та учні Школи мистецтв, вихованці циркового колективу «Галактика» приготували святковий концерт «Для вас, герої!» та маленькі сувеніри – символи козаків.

14 жовтня вся країна буде святкувати відразу три свята: День захисника України, День Українського козацтва та свято Покрови Пресвятої Богородиці. Для козаків Покрова була найбільшим святом. Вони вірили, що Свята Покрова охороняє їх, а Пресвяту Богородицю козаки вважали своєю заступницею і покровителькою.

Після свята герої висловили теплі слова подяки дітям та колективу дошкільного закладу та вручили малечі подарунки – солодощі.

Слава про українських козаків, гідних синів волелюбного народу пройшла крізь століття. У наших жилах тече кров сміливих, відважних, розумних вільних козаків, які мужньо та відважно виборювали свою свободу та незалежність. Дякуємо вам, герої сьогодення, за те, що ви не боїтеся покласти життя за свою Батьківщину, за те, щоб ми жили у мирі та злагоді!

У дошкільний навчальний заклад ясла-садок №39 «Кульбабка» завітали гості – військовослужбовці ЗСУУ дошкільний навчальний заклад ясла-садок №39 «Кульбабка» завітали гості – військовослужбовці ЗСУУ дошкільний навчальний заклад ясла-садок №39 «Кульбабка» завітали гості – військовослужбовці ЗСУУ дошкільний навчальний заклад ясла-садок №39 «Кульбабка» завітали гості – військовослужбовці ЗСУ