Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 127 гостей.

Верховна рада України

Вчимось працювати – природу шанувати

Переглядів: 2632
18.10.2016 - 13:18

У дитячому садку №10 «Кристалик» у рамках реалізації основних завдань закладу з екологічного та трудового виховання був проведений осінній трудовий десант «Вчимось працювати – природу шанувати».

Природа – джерело найяскравіших вражень для людини, а праця в природі – один із доступних видів діяльності для дитини дошкільного віку. Щоб праця викликала у дітей радісні почуття, задоволення від її результатів, інтерес і прагнення до майбутньої роботи, важлива увага вихователя до дитячої праці, його підтримка та заохочення.

Дітлахи спільно з вихователями збирали листя, скопували під деревами та кущами пристовбурний круг, викопували на клумбах квіти та переносили їх в приміщення, перекопували грядки, збирали врожай моркви, капусти, буряку. Найкрасивіші листя дерев, кущів та інші природні матеріали заготовляли для використання на уроках образотворчого мистецтва, плоди горобини та калини – для підгодівлі пташок узимку.

Дошкільники з великим задоволенням, інтересом і старанністю працювали на клумбах та городах. Посильна і цікава робота принесла їм радість, а це – основа для виховання у подальшому бажання трудитися, стійкого інтересу до праці.

У дитячому садку №10 «Кристалик» у рамках реалізації основних завдань закладу з екологічного та трудового виховання був проведений осінній трудовий десант «Вчимось працювати – природу шанувати». У дитячому садку №10 «Кристалик» у рамках реалізації основних завдань закладу з екологічного та трудового виховання був проведений осінній трудовий десант «Вчимось працювати – природу шанувати». У дитячому садку №10 «Кристалик» у рамках реалізації основних завдань закладу з екологічного та трудового виховання був проведений осінній трудовий десант «Вчимось працювати – природу шанувати».

Останні статті на сайті