Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 96 гостей.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

Канікули в бібліотеці

Переглядів: 2868
19.10.2016 - 11:47

Канікули – улюблена пора всіх школярів. Міська бібліотека для дітей підготувала цікаву і змістовну програму для своїх читачів. Перший день канікул, 17 жовтня 2016 року, розпочався літературно-поетичним вернісажем «Осінь щедра, осінь золотава».

Юні читачі отримали уявлення про сезонні зміни в природі, осінні свята і традиції. Бібліотекарі представили огляд книг на осінню тематику, до якого увійшли книги українських письменників і поетів: Т. Шевченка, Л. Костенко, Д. Павличка. Діти декламували вірші, залюбки брали участь у цікавій вікторині.

18 жовтня 2016 року відбулося засідання студії розвитку і дозвілля дітей «Мері Поппінс». Викладачі і учні аграрного ліцею підготували цікаву доповідь на тему «Етикет». Діти дізналися про походження слів «дякую», «здрастуйте», а також чому необхідно вживати їх частіше. Учні ліцею розповідали молодшим слухачам про правила поводження в громадських місцях. Дуже зацікавила всіх історія виникнення звичних для нас столових приборів та їх призначення. Розповідь про правила етикету за столом супроводжувалася їх демонстрацією. Сервіровка святкового стола, порядок подавання і прийому страв, складання серветок різними способами – усе було цікаво юним слухачам студії «Мері Поппінс». Вони мали змогу продемонструвати свої знання і дізнатись щось нове.

Канікули продовжуються і міська бібліотека для дітей запрошує читачів до змістовного дозвілля.

Канікули – улюблена пора всіх школярів. Міська бібліотека для дітей підготувала цікаву і змістовну програму для своїх читачів. Перший день канікул, 17 жовтня 2016 року, розпочався літературно-поетичним вернісажем «Осінь щедра, осінь золотава». Канікули – улюблена пора всіх школярів. Міська бібліотека для дітей підготувала цікаву і змістовну програму для своїх читачів. Перший день канікул, 17 жовтня 2016 року, розпочався літературно-поетичним вернісажем «Осінь щедра, осінь золотава». Канікули – улюблена пора всіх школярів. Міська бібліотека для дітей підготувала цікаву і змістовну програму для своїх читачів. Перший день канікул, 17 жовтня 2016 року, розпочався літературно-поетичним вернісажем «Осінь щедра, осінь золотава». Канікули – улюблена пора всіх школярів. Міська бібліотека для дітей підготувала цікаву і змістовну програму для своїх читачів. Перший день канікул, 17 жовтня 2016 року, розпочався літературно-поетичним вернісажем «Осінь щедра, осінь золотава». Канікули – улюблена пора всіх школярів. Міська бібліотека для дітей підготувала цікаву і змістовну програму для своїх читачів. Перший день канікул, 17 жовтня 2016 року, розпочався літературно-поетичним вернісажем «Осінь щедра, осінь золотава».