Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 125 гостей.

ExportUA

У Святогірську відбувся черговий регіональний форум молодіжних лідерів студентського самоврядування «Веселка - 2016»

Переглядів: 3145
20.10.2016 - 10:58

З 14 по 17 жовтня 2016 року у Святогірську на базі дитячо-молодіжного санаторно-оздоровчого комплексу «Перлина Донеччини» відбувся регіональний форум молодіжних лідерів студентського самоврядування «Студентська веселка», який представляє собою конкурс між командами вищих навчальних закладів.

Головними організаторами цього форуму виступили обласне управління по справам сім’ї та молоді, Краматорський відділ молоді та спорту. А також засновник форуму «Студентська веселка»  - Донбаська державна машинобудівна академія.

Цього року форум був присвячений відзначенню Дня захисника України та зорієнтований на національно-патріотичне виховання молоді.

У форумі взяли участь команди з 12 ВУЗів Донецької області  у кількості 140 осіб. Одним з учасників була наша команда «Непохожиє» Навчально-наукового професійно-педагогічного інституту Української інженерно-педагогічної академії (м. Бахмут)

Студенти змагалися у конкурсах на найкращу презентацію свого учбового закладу, прикрашання кімнат в українському етнічному стилі, конкурсі на кращу соціальну рекламу та фотоконкурсі. Також відбулися спортивні змагання серед команд та змагання з бамперболу. Протягом 4-х днів студенти приймали участь не тільки у розважальних заходах, а також у різнопланових тренінгах, квестах та майстер-класах.

Чотири дні «Веселки» пролетіли як один, при підведені підсумків жодна команда не залишилась не помітною, дивували всі всіх своєю неординарністю, веселощами, але в той самий час серйозним підходом до тренінгів та обговоренню питань. Організатори регіонального форуму молодіжних лідерів студентського самоврядування «Веселка» довго сперечались, але все ж таки визначили трійку переможців, які здобули перемогу на всіх етапах змагань.

Перше місце посіла наша команда «Непохожиє» Навчально-наукового професійно-педагогічного інституту Української інженерно-педагогічної академії (м. Бахмут). Студенти отримали пам’ятні подяки, медаль, фотографії а також, улюблені чашки з логотипом «Веселка».

Хочеться додати, що такі форуми ніколи не зітруться з пам’яті, вони об’єднують студентів з різних міст, молодь з різноманітними творчими напрямками та актуальними пропозиціями та ідеями, спрямованими на розвиток України та Донецької області. Дякуємо команди та організаторів форуму.

З нетерпінням чекаємо на нові зустрічі!

З 14 по 17 жовтня 2016 року у Святогірську на базі дитячо-молодіжного санаторно-оздоровчого комплексу «Перлина Донеччини» відбувся регіональний форум молодіжних лідерів студентського самоврядування «Студентська веселка».З 14 по 17 жовтня 2016 року у Святогірську на базі дитячо-молодіжного санаторно-оздоровчого комплексу «Перлина Донеччини» відбувся регіональний форум молодіжних лідерів студентського самоврядування «Студентська веселка».З 14 по 17 жовтня 2016 року у Святогірську на базі дитячо-молодіжного санаторно-оздоровчого комплексу «Перлина Донеччини» відбувся регіональний форум молодіжних лідерів студентського самоврядування «Студентська веселка».З 14 по 17 жовтня 2016 року у Святогірську на базі дитячо-молодіжного санаторно-оздоровчого комплексу «Перлина Донеччини» відбувся регіональний форум молодіжних лідерів студентського самоврядування «Студентська веселка».З 14 по 17 жовтня 2016 року у Святогірську на базі дитячо-молодіжного санаторно-оздоровчого комплексу «Перлина Донеччини» відбувся регіональний форум молодіжних лідерів студентського самоврядування «Студентська веселка».З 14 по 17 жовтня 2016 року у Святогірську на базі дитячо-молодіжного санаторно-оздоровчого комплексу «Перлина Донеччини» відбувся регіональний форум молодіжних лідерів студентського самоврядування «Студентська веселка».