Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 121 гість.

Донецька обласна державна адміністрація

Державна служба зайнятості послідовно впроваджує інноваційні форми роботи у свою діяльність

Переглядів: 2807
27.10.2016 - 14:14

27 жовтня 2016 року випускники загальноосвітніх шкіл №№10, 11,12,18,24 міста Бахмут та їх батьки були запрошені до Артемівського міського центру зайнятості для участі у віртуальному  Дні відкритих дверей Національного фармацевтичного університету (НФаУ) м. Харків. 

Під час  знайомства з  навчальним закладом   усі запрошені мали  можливість безпосередньо поспілкуватися з представниками навчального закладу,  яка була надана фахівцями центру зайнятості в дистанційній формі засобами скайп-зв’язку.  Це особливо актуально для Донецької області,  де через проведення АТО  кожна поїздка старшокласників до  навчальних закладів інших міст стає проблемою як з точки зору безпеки, так і матеріально.

Директор Артемівського МЦЗ Ірина Лещенко привітала учасників заходу та звернула їх увагу на те, що «вибір майбутньої професії - це фундамент вашої духовної, інтелектуальної і соціальної реалізації. Професія фармацевтичного працівника сьогодні - одна з найпрестижніших,  високооплачуваних  та затребуваних як в Україні, так і за кордоном».

Учасники заходу (більше 40 осіб) переглянули презентаційний відеофільм про навчальний заклад та дізналися, що  Національний фармацевтичний університет - єдиний в Україні спеціалізований фармацевтичний вищий навчальний заклад ІV рівня акредитації, що має статус університету, де  навчаються понад 17500 студентів, інтернів, аспірантів, докторантів. Всі присутні отримали газету НФаУ «Молодість фармації»  та іншу інформаційну продукцію університету.

Родзинкою  Дня відкритих дверей  став відео - тур по навчальному закладу, який провела Наталя Живора, голова відбіркової комісії з прийму документів НФаУ. Старшокласники  ознайомилися  з переліком спеціальностей, умовами вступу та навчання,  можливостями отримання практичного досвіду  та  подальшого працевлаштування. Батьків учнів найбільш за все цікавили організація харчування студентів, наявність гуртожитку у навчальному закладі та умови проживання, кількість бюджетних місць,  вартість навчання тощо.

Результат віртуальної зустрічі - об’єднанні зусилля служби зайнятості та представників навчальних закладів під час проведення таких інформаційно-масових заходів  формують серед учнівської молоді усвідомлений підхід до вибору професії, а також змінюють   стереотипне уявлення про можливості власного працевлаштування в майбутньому.

 

27 жовтня 2016 року випускники загальноосвітніх шкіл  міста Бахмут та їх батьки були запрошені до Артемівського міського центру зайнятості для участі у віртуальному  Дні відкритих дверей Національного фармацевтичного університету (НФаУ) м. Харків.

Останні статті на сайті