Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 129 гостей.

Донецька обласна державна адміністрація

Відбулося урочисте підписання Угоди про надання мінігранту «Безпечне та комфортне місто. Встановлення системи відо спостереження у публічних місцях м.Бахмута»

Переглядів: 2874
28.10.2016 - 07:30

У рамках Спільного Проекту Європейського Союзу та Програми Розвитку Організації Об’єднаний Націй (ПРООН) «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду – III фаза» 28 жовтня 2016 року в приміщенні малої зали Бахмутської міської ради відбулося урочисте  підписання Угоди про надання мінігранту «Безпечне та комфортне місто. Встановлення системи відо спостереження у публічних місцях м.Бахмута» між ПРООН та Громадською організацією «Розвиток  демократії та жіночих ініціатив «ДІЯ».

Сучасне місто Бахмут - це складна і різнорідна інфраструктура, яка безперервно та стрімко розвивається. Темп життя зростає, відбуваються події та заходи із залученням великої кількості громадян. Висока інтенсивність дорожнього руху, щільність населення, урбанізація міста та велика кількість ВПО (кількість ВПО майже дорівнює кількості мешканців міста) вимагає оперативного спостереження та контролю в режимі реального часу. Мешканці міста ризикують зіткнутися з багатьма небезпеками, що супроводжують життєдіяльність в сучасних умовах. Це означає, що питання безпеки людини в міському середовищі сьогодні є як ніколи актуальним.

Впровадження системи відео спостереження та он-лайн моніторингу міста з використанням технологій інтелектуального аналізу даних забезпечить підвищення безпеки на об’єктах та вулицях міста завдяки безупинному моніторингу ситуації в режимі реального часу, своєчасному оповіщенню про тривожні, загрозливі та надзвичайні події для їх запобігання або негайного усунення, а також скоординованій взаємодії всіх учасників та служб, відповідальних за безпеку  та комфортність міста. 

Завдяки інформації з камер відеонагляду, оперативних даних служб житлово-комунальних підприємств (моніторинг поточних та капітальних робіт житлово-комунальними підприємствами) та комплексного мониторингу факторів впливу на розвиток подій, постійний контроль буде здійснюватись 4 диспетчерами та 1 керівником цієї служби, в обов’язки якого покладене проведення системного аналізу інформації.

Візуалізація подій та інформація з панорамних відеокамер буде доступна на сторінках існуючого веб-сайту міста. Також, інформація з камер відео спостереження може бути доступна місцевим правоохоронним органам.

28 жовтня 2016 року в приміщенні малої зали Бахмутської міської ради відбулося урочисте  підписання Угоди про надання мінігранту «Безпечне та комфортне місто. Встановлення системи відо спостереження у публічних місцях м.Бахмута» 28 жовтня 2016 року в приміщенні малої зали Бахмутської міської ради відбулося урочисте  підписання Угоди про надання мінігранту «Безпечне та комфортне місто. Встановлення системи відо спостереження у публічних місцях м.Бахмута» 28 жовтня 2016 року в приміщенні малої зали Бахмутської міської ради відбулося урочисте  підписання Угоди про надання мінігранту «Безпечне та комфортне місто. Встановлення системи відо спостереження у публічних місцях м.Бахмута» 28 жовтня 2016 року в приміщенні малої зали Бахмутської міської ради відбулося урочисте  підписання Угоди про надання мінігранту «Безпечне та комфортне місто. Встановлення системи відо спостереження у публічних місцях м.Бахмута» 28 жовтня 2016 року в приміщенні малої зали Бахмутської міської ради відбулося урочисте  підписання Угоди про надання мінігранту «Безпечне та комфортне місто. Встановлення системи відо спостереження у публічних місцях м.Бахмута» 28 жовтня 2016 року в приміщенні малої зали Бахмутської міської ради відбулося урочисте  підписання Угоди про надання мінігранту «Безпечне та комфортне місто. Встановлення системи відо спостереження у публічних місцях м.Бахмута»