Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 108 гостей.

ExportUA

День визволення України від фашистських загарбників у Соледарській школі №14

Переглядів: 4905
31.10.2016 - 14:41

З метою всенародного відзначення визволення України від фашистських загарбників, вшанування героїчного подвигу і жертовності українського народу у Другій світовій війні та на відзначення 72-ї річниці визволення України у Соледарській школі №14 проведено низку заходів на відзначення цієї дати.

У кожному класі проведені тематичні виховні години, серед учнів 1-4 класів – конкурс малюнків «Ми за мир!», серед учнів 5-9 класів – конкурс есе «Дякую за життя».

Загальношкільну урочисту лінійку «Вклонімося величним тим рокам» відкрила директор школи Юлія Ковтун. Ведуча заходу, художній керівник КЗ «Будинок сімейного дозвілля м. Соледара», Олена Іващенко розпочала свій виступ словами вірша:

Пам'ять, стій! Зупинись на хвилинку.
Серце замри…
Це потрібно не мертвим,
Це потрібно живим!

На лінійці були присутні учні школи, вчителі, батьки, мешканці мікрорайону, робітники КЗ «Будинок сімейного дозвілля м. Соледара», делегація працівників ДНЗ №14 «Барвінок», військовослужбовці зведеного загону 48 інженерної бригади на чолі із лейтенантом Романом Гетманчуком. Від військовослужбовців з привітальним словом виступив старший солдат Ян Вілковецький із міста Чернівці. Присутні затамували подих, коли Микола Бурлуцький заспівав пісню про те, як сумно вмирати молодим. Хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих у найжорстокішій війні ХХ сторіччя.

Після лінійки вчителі, учні 8 класу, військовослужбовці і мешканці міста взяли участь у покладанні квітів до пам’ятника Невідомого солдата у місцевому парку відпочинку.

З метою відзначення визволення України від фашистських загарбників, вшанування героїчного подвигу і жертовності українського народу у Другій світовій війні та 72-ї річниці визволення України у Соледарській школі №14 проведено низку заходів З метою відзначення визволення України від фашистських загарбників, вшанування героїчного подвигу і жертовності українського народу у Другій світовій війні та 72-ї річниці визволення України у Соледарській школі №14 проведено низку заходів З метою відзначення визволення України від фашистських загарбників, вшанування героїчного подвигу і жертовності українського народу у Другій світовій війні та 72-ї річниці визволення України у Соледарській школі №14 проведено низку заходів З метою відзначення визволення України від фашистських загарбників, вшанування героїчного подвигу і жертовності українського народу у Другій світовій війні та 72-ї річниці визволення України у Соледарській школі №14 проведено низку заходів З метою відзначення визволення України від фашистських загарбників, вшанування героїчного подвигу і жертовності українського народу у Другій світовій війні та 72-ї річниці визволення України у Соледарській школі №14 проведено низку заходів

Останні статті на сайті