Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 108 гостей.

Презедент України

Сприяємо правовій обізнаності демобілізованих учасників АТО

Переглядів: 2887
03.11.2016 - 12:57

Соціальний захист учасників АТО – один із основних напрямків роботи державної служби зайнятості сьогодні.   02 листопада 2016 року відбулася друга частина інформаційного семінару для учасників АТО, що знаходяться на обліку в Артемівському міському центрі зайнятості за участю Оксани Болотюк, заступника начальника відділу Бахмутського бюро безоплатної правової допомоги Краматорського міського центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Сім демобілізованих учасників АТО після першого семінару, який проходив 19 жовтня 2016 року в Артемівському МЦЗ, забажали повторної зустрічі з цією організацію , тому що питань виникло так багато, що не вмістилися в рамки одного семінару: це і питання виділення земельних ділянок для учасників бойових дій, надання пенсійного забезпечення, соціальних пільг   тощо.

Під час сьогоднішнього заходу  вони отримали відповіді на ці запитання, а один з запрошених - індивідуальний безоплатний юридичний супровід з питання отримання дострокової пенсії учасника АТО. В подальшому вінс отримає безкоштовну  допомогу адвоката у судовому впровадженні.

«Вважаю, що такі зустрічі важливі і планую проводити іх і в подальшому, тому що багато проблем цієї категорії населення  потребує найскорішого їх вирішення і наша організація спроможна і готова їм допомогти»   -підсумувала Оксана Болотюк результат  цих заходів.