Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 80 гостей.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Мова моя – це душі джерело

Переглядів: 1564
11.11.2016 - 13:13

8 листопада 2016 року в міській бібліотеці для дітей  відбулися поетичні читання, присвячені Дню української писемності і мови. Гостями бібліотеки в цей день були учні 3 – 5 класів школи № 7, діти з кімнати школяра  «Дружба», вчителі, бібліотекарі, вихователі.

Працівники бібліотеки підготували цікаву програму. Читачі дізналися про історію свята, про письменників, які своєю творчістю виборювали право на існування української мови.
Бібліотекарі запропонували дітям заглянути в живу схованку народної душі. Вони підготували для гостей вікторину на знання українських казок. Дорослі і школярі охоче відгадували загадки, демонстрували знання прислів’їв і приказок. Піднесено, мелодійно звучали у виконанні читачів вірші класиків і сучасних українських поетів.
Бібліотекарі побажали присутнім любити, поважати та вдосконалювати нашу мову, бо мова, як і Україна, – у нашому серці, і починається вона з кожного з нас.

Мова моя – це душі джерелоМова моя – це душі джерелоМова моя – це душі джерелоМова моя – це душі джерелоМова моя – це душі джерело

Останні статті на сайті