Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 73 гостя.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Першість міста з плавання серед спортсменів з обмеженими фізичними можливостями

Переглядів: 2360
15.11.2016 - 12:47

Напередодні Дня інвалідів, відповідно до планів Управління з питань фізичної культури та спорту, в Бахмуті були проведені міські змагання серед спортсменів з обмеженими можливостями (слух, зір, ОДА).

9 листопада на базі дитячо-юнацького клубу «Дельфін» проходили змагання - першість міста з плавання серед спортсменів з обмеженими можливостями, на дистанції 25 та 50 м. Метою заходу було оздоровлення, поліпшення фізичного та емоційного стану, а також спортивне вдосконалення усіх учасників заходу. Популяризація та залучення інвалідів до фізкультурно - реабілітаційних занять та спорту.
У змаганнях взяли участь представники  УТОС, УТОГ та товариства «Надія» Чемпіонами та призерами за підсумками змагань стали: Татьяна Замелюхина, Валентина Канавина, Светлана Романенко, Анна Фомина, Алла Саржевская, Алина Кухарчук, Марина Евченко, Наталья Третьяченко, Александр Мирошниченко, Юрий Черный, Николай Стрельцов, Вадим Кривобоков, Вадим Евченко, Максим Дунайцев,
Переможці та призери були нагороджені грамотами Управління з питань фізичної культури та спорту Бахмутської міської ради.
Вітаємо усіх учасників змагань та бажаємо нових перемог!

Першість міста з плавання серед спортсменів з обмеженими фізичними можливостямиПершість міста з плавання серед спортсменів з обмеженими фізичними можливостями

Останні статті на сайті