Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 320 гостей.

Презедент України

День української писемності та мови у Бахмутській школі №5

Переглядів: 2799
15.11.2016 - 13:00

Приємно відзначити, що учні Бахмутської школи №5 пишаються тим, що володіють державною мовою та активно долучаються до заходів святкування наймолодшого державного свята – Дня української мови та писемності.

Земля українська стародавня, така ж давня, і наша мова. Учені довели, що вік нашої мови — 7 тисяч років. З покоління в покоління, у часи розквіту та падіння передавали нам предки цей скарб. Народ плекав рідну мову у піснях, легендах, переказах і передавав від роду до роду, щоб не загинула.
З нагоди вшанування української мови у школі організовано акції «День вишиванки» та «Спілкуйся українською». Протягом тижня учні випускали стіннівки до свята, у бібліотеці діяла виставка літератури «Мова – скарб народу». Крім цього, проведено загальношкільне свято «Рідна мова в рідній школі», протягом якого діти співали пісні, розповідали вірші та гуморески, а також ставили інсценізовані вистави за оповіданнями українських письменників. Діти згадали тернистий шлях становлення мови, історію затвердження Дня української мови та писемності.

День української писемності та мови у Бахмутській школі №5День української писемності та мови у Бахмутській школі №5День української писемності та мови у Бахмутській школі №5День української писемності та мови у Бахмутській школі №5День української писемності та мови у Бахмутській школі №5