Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 103 гостя.

 Краеведческий музей г. Артемовск

ПРЕЗЕНТАЦІЯ НАВЧАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОН-ЛАЙН

Переглядів: 1904
17.11.2016 - 15:00

Артемівський міський центр  зайнятості продовжує впроваджувати  інноваційні форми роботи в проведенні профорієнтації з випускниками загальноосвітніх шкіл. Черговий захід був проведений 16  листопада 2016 року.

Для старшокласників Парасковіївської загальноосвітніьої школи зусиллями фахівців Артемівського МЦЗ була проведена віртуальна онлайн- презентація вищого навчального закладу м.Бахмут -Навчально-науковий професійно-педагогічний інститут  Українська інженерно-педагогічна академія.
Знайомство  з навчальним закладом проходило в онлайн-режимі безпосередньо в навчальному закладі завдяки дистанційній формі спілкування  скайп-зв’язку.  Розпочала захід фахівець Артемівського міського центру зайнятості Галина Сіддікі , яка зазначила, що  «дана форма спілкування дозволяє наживо задати учням , що мешкають у віддалених селищах Бахмутського району,  нагальні  питання представнику ВНЗ, і що не менш важливо - суттєво заощаджує  і час, і гроші батьків майбутніх абітурієнтів».
Старший викладач кафедри електроніки та комп’ютерних технологій  систем управління Ірина Булгакова натхненно та цікаво презентувала свій  навчальний заклад. Крім того, що старшокласники в відео-форматі  ознайомилися з переліком спеціальностей, умовами вступу та навчання, можливостями отримання практичного досвіду та подальшого працевлаштування,  вони багато  дізналися про цікаве  студентське дозвілля. Так в минулому році студенти УІПА, в рамках програми культурного обміну студентами «Ми разом»,  провели різдвяні канікули в місті-музеї Львів, в цьому році - волейбольна команда академії вийшла в вищу лігу України, а в жовтні, команда студентів УІПА посіла перше місце по області  у студентському регіональному форумі студентського самоврядування «Веселка».
Фахівці центру зайнятості використовують новітні технології   в проведенні різних  профорієнтаційних заходів (уроки реального трудового життя , семінари з протидії торгівлі дітьми та інші) з старшокласниками Бахмутського району, для яких ускладнено  дістатися до місць розміщення навчальних закладів та центру зайнятості із - за відсутності транспорту.
Використання он-лайн можливостей  стирає всі перепони на шляху учнів випускних класів  до нових знань та  формують серед учнівської молоді усвідомлений підхід до вибору навчального закладу і, відповідно,  майбутньої професії.

ПРЕЗЕНТАЦІЯ НАВЧАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ  ОН-ЛАЙН

Останні статті на сайті