Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 127 гостей.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Громадянська активність – життєва позиція особистості

Переглядів: 2296
23.11.2016 - 09:21

У м. Слов’янську відбувся черговий форум лідерів учнівського самоврядування на базі Донбаського державного педагогічного університету. Місто Бахмут на форумі представляли лідери міського учнівського самоврядування Єлизавета Портнова, учениця НВК №11, та Владислав Лебедєв, учень ЗОШ №18.

Лідери з Бахмута, Костянтинівки, Краматорська, Слов’янська, Покровська прибули заздалегідь, щоб поспілкуватися, поділитися останніми цікавими подіями з їхнього життя, обмінятися досвідом. Складалося враження, що обласна рада старшокласників — це велика, дружня сім’я, яку об’єднує не вік учасників, не їхні обов’язки, а їхнє прагнення працювати в команді однодумців і бачити результати цієї праці.

Завданням форуму була активізація роботи обласної ради старшокласників, сприяння усвідомленню учасниками збору необхідності громадянської активності у сучасних соціокультурних, політичних та економічних умовах розвитку суспільства і держави. На зборі було презентовано проекти, розроблені творчими групами Донецької обласної ради лідерів. Тетяна Соколенко, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри менеджменту Державного вищого навчального закладу, прочитала інтерактивну лекцію «Громадянська активність – життєва позиція сучасної молоді». Учасникам збору було запропоновано роботу у творчих групах з використанням тренінгових технологій для лідерів учнівського самоврядування «Портрет людини-патріота», «Лист до байдужих», «Проектуємо своє завтра», «Формула успіху».

Лідери Бахмута брали активну участь у тренінгах, інтерактивній лекції та роботі творчих груп, у підсумках роботи обласного збору.

У учасників попереду багато роботи і в шкільній, і в міській Раді лідерів самоврядування. Але результат не змусить чекати.

У м. Слов’янську відбувся черговий форум лідерів учнівського самоврядування на базі Донбаського державного педагогічного університету. Місто Бахмут на форумі представляли лідери міського учнівського самоврядування Єлизавета Портнова та Владислав Лебедєв.У м. Слов’янську відбувся черговий форум лідерів учнівського самоврядування на базі Донбаського державного педагогічного університету. Місто Бахмут на форумі представляли лідери міського учнівського самоврядування Єлизавета Портнова та Владислав Лебедєв.

Останні статті на сайті