Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 105 гостей.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Тиждень енергозбереження у Бахмутській школі №18 ім. Дмитра Чернявського

Переглядів: 2088
24.11.2016 - 07:18

У рамках Тижня енергозбереження у Бахмутській школі №18 ім. Дмитра Чернявського пройшли різноманітні заходи.

У просторій актовій залі школи майже щодня збирались учні з 1 по 11 класи, щоб представити свої проекти, присвячені економії енергоресурсів. Так, старшокласники провели масштабну конференцію, де виступили з презентаціями: «Енергоресурси планети, їх види, значення, запаси», «Екологічні проблеми, які пов’язані з використанням вугілля, нафти, природного газу», «Бахмут – місто-учасник Асоціації «Енергоефективні міста України» та ін.

Школярі 1-4 класів взяли участь у конкурсі малюнків з даної теми, а всі бажаючі змогли помилуватись дитячою творчістю під час роботи виставки «Енергію бережи!».

Діти з 5 та 6 класів приготували інсценування казок на новий лад. На сцені ожили холодильники, телевізори, праски, розігрались цікаві діалоги між електроприладами, в яких наголошувалось про необхідність збереження електроенергії. П’ятикласники представили на розсуд глядачів казку, де головні герої потрапили у чарівне царство Пітьми та Світла. Яскраві костюми, різноманітні пісні, плакати-заклики, мотиватори – чого тільки не використали учасники театралізованого дійства, щоб достойно презентувати свою роботу. Приємним сюрпризом став і той факт, що за висновками журі одразу двом командам шестикласників присудили перші місця. Захід видався емоційно насиченим, всі отримали позитивний заряд енергії та багато корисної інформації.

Класні колективи, які брали участь у Тижні, були нагороджені грамотами, подяками, тематичними наліпками та іншими приємними подарунками. Та головне, що ніхто не залишився байдужим до глобальної проблеми – збереження електроенергії.

Тиждень енергозбереження у Бахмутській школі №18 ім. Дмитра ЧернявськогоТиждень енергозбереження у Бахмутській школі №18 ім. Дмитра ЧернявськогоТиждень енергозбереження у Бахмутській школі №18 ім. Дмитра Чернявського

Останні статті на сайті