Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 127 гостей.

Матчева зустріч з легкої атлетики серед ДЮСШ Донецької області

Переглядів: 2145
29.11.2016 - 15:51

26 листопада в легкоатлетичному манежі стадіону «Металург» відбулися змагання з легкої атлетики – «Матчева зустріч серед команд ДЮСШ Донецької області» серед юніорів, юнаків та дівчат 1999-2000 року народження та молодше.

У змаганнях взяли участь команди Донецького вищого училища олімпійського резерву імені С.Бубки, КДЮСШ № 1 Бахмутської міської ради, КДЮСШ № 2 м. Сєвєродонецька, ДЮСШ м. Костянтинівки, КПНЗ «Міська КДЮСШ» м. Слов’янська, ДЮСШ Бахмутського району та ОКДЮСШ «Колос».

Трійку призерів серед міських ДЮСШ склали:

  1. КДЮСШ № 1 Бахмутської міської ради;
  2. ДЮСШ м. Костянтинівки;
  3. КПНЗ «Міська КДЮСШ» м. Слов’янська.

Серед районних ДЮСШ перемогли атлети Бахмутського району.

Чемпіони та призери змагань були нагороджені медалями та грамотами. Призери в командному заліку отримали кубки від управління з питань фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації.

26 листопада в легкоатлетичному манежі стадіону «Металург» відбулися змагання з легкої атлетики – «Матчева зустріч серед команд ДЮСШ Донецької області» серед юніорів, юнаків та дівчат 1999-2000 року народження та молодше.26 листопада в легкоатлетичному манежі стадіону «Металург» відбулися змагання з легкої атлетики – «Матчева зустріч серед команд ДЮСШ Донецької області» серед юніорів, юнаків та дівчат 1999-2000 року народження та молодше.26 листопада в легкоатлетичному манежі стадіону «Металург» відбулися змагання з легкої атлетики – «Матчева зустріч серед команд ДЮСШ Донецької області» серед юніорів, юнаків та дівчат 1999-2000 року народження та молодше.26 листопада в легкоатлетичному манежі стадіону «Металург» відбулися змагання з легкої атлетики – «Матчева зустріч серед команд ДЮСШ Донецької області» серед юніорів, юнаків та дівчат 1999-2000 року народження та молодше.26 листопада в легкоатлетичному манежі стадіону «Металург» відбулися змагання з легкої атлетики – «Матчева зустріч серед команд ДЮСШ Донецької області» серед юніорів, юнаків та дівчат 1999-2000 року народження та молодше.26 листопада в легкоатлетичному манежі стадіону «Металург» відбулися змагання з легкої атлетики – «Матчева зустріч серед команд ДЮСШ Донецької області» серед юніорів, юнаків та дівчат 1999-2000 року народження та молодше.26 листопада в легкоатлетичному манежі стадіону «Металург» відбулися змагання з легкої атлетики – «Матчева зустріч серед команд ДЮСШ Донецької області» серед юніорів, юнаків та дівчат 1999-2000 року народження та молодше.