Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 88 гостей.

Урядовий портал

Юні екологи Бахмутської школи №5

Переглядів: 2821
02.12.2016 - 07:33

Справжній патріот – це не тільки той, хто знає історію свого краю та шанує звичаї і традиції країни, а й той, хто дбає про благоустрій держави, навколишнє середовище та усвідомлює відповідальність за природні багатства своєї Батьківщини. Школа відіграє велику роль у вихованні екологічної культури школяра – громадянина країни.

У Бахмутській школі №5 даному напрямку виховання приділяється велика увага. Так, протягом листопада учні приєдналися до Всеукраїнської акції «Батарейки, здавайтеся!» та організували збір пластикових кришок для виготовлення протезів.

Крім цього, школярі займаються науковою діяльністю в даній області. Учні 10-Б класу Олександра Шакланова та 3-Б класу Дмитро Краснов під керівництвом вчителів біології Марини Гаркавенко та Ірини Краснової взяли участь в обласній науково-практичній конференції учнівської та студентської молоді «Біологічні дослідження та винахідництво», яка відбулася на базі Краматорської ЗОШ І-ІІІ ступенів №35 з профільним навчанням, де школярі представили свої наукові роботи: Олександра – у секції «Винахідницькі та раціоналізаторські проекти еколого-натуралістичного напряму», Дмитро – у секції «Юний дослідник» та посіли ІІ та ІІІ місця відповідно.

Вітаємо юних дослідників-екологів!

У Бахмутській школі №5 даному напрямку виховання приділяється велика увага. Так, протягом листопада учні приєдналися до Всеукраїнської акції «Батарейки, здавайтеся!» та організували збір пластикових кришок для виготовлення протезів.У Бахмутській школі №5 даному напрямку виховання приділяється велика увага. Так, протягом листопада учні приєдналися до Всеукраїнської акції «Батарейки, здавайтеся!» та організували збір пластикових кришок для виготовлення протезів.У Бахмутській школі №5 даному напрямку виховання приділяється велика увага. Так, протягом листопада учні приєдналися до Всеукраїнської акції «Батарейки, здавайтеся!» та організували збір пластикових кришок для виготовлення протезів.