Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 106 гостей.

Артемівське відділення Донецької ТПП

«Залишайся на лінії життя» – девіз Дня боротьби зі СНІДом у Бахмутській школі №2

Переглядів: 2777
02.12.2016 - 07:35

З метою привернення уваги підлітків до проблеми СНІДу, пропаганди здорового способу життя серед молоді та формування відповідального ставлення до свого здоров'я у Бахмутській школі І-ІІ ступенів №2 пройшли відповідні заходи.

Символом боротьби зі СНІДом є червона стрічка, жодна акція в цьому напрямку не обходиться зараз без неї, тому старшокласники весь день були з власноруч виготовленими стрічками. Учні 7-8 класів переглянули відеофільм «Смертельний транзит», а шкільне самоврядування виготовило листівки «10 правил здоров'я», які тепер розташовані у класних куточках, і створили буклети «Є про що подумати!». Заходи, проведені у класах, були продумані, повчальні і різноманітні, враховували категорію дітей та їх вікові особливості, а головне – всі вони були об'єднані гаслом «Залишайся на лінії життя». У бібліотеці школи оформлено тематичні виставки для учнів 1-6 класів «Якщо хочеш бути здоровий!», для 7-9 класів - «Виховай себе».

Учителі намагалися донести до учнів думку про те, що проблема ВІЛ стосується сьогодні кожного і що ця епідемія становить величезну загрозу для всього людства, а тому закривати очі і робити вигляд, що нічого не відбувається, не можна.

«Залишайся на лінії життя» – девіз Дня боротьби зі СНІДом у Бахмутській школі №2«Залишайся на лінії життя» – девіз Дня боротьби зі СНІДом у Бахмутській школі №2«Залишайся на лінії життя» – девіз Дня боротьби зі СНІДом у Бахмутській школі №2«Залишайся на лінії життя» – девіз Дня боротьби зі СНІДом у Бахмутській школі №2