Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 169 гостей.

Урядовий портал

Проведен профілактичний рейд щодо запобігання вживання неповнолітніми спиртних напоїв, тютюнових виробів та наркотичних речовин

Переглядів: 2780
02.12.2016 - 12:00

Основним з напрямків  роботи  Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради   є  профілактика негативних проявів у дитячому  середовищі та пропаганда здорового способу життя.

Сімейне неблагополуччя, асоціальна поведінка батьків (алкоголізм, наркоманія, насильство), загострення конфліктів між батьками та дітьми  є причинами асоціальної поведінки серед малолітніх дітей, підлітків та молоді.

З метою попередження негативних проявів серед дітей з 28.11.2016 по 02.12.2016 на території міста був проведений профілактичний рейд щодо запобігання вживання неповнолітніми спиртних напоїв, тютюнових виробів та наркотичних речовин. Під час проведення рейду в районі загальноосвітньої школи № 10 були виявлені малолітні діти, які вживали тютюнові вироби. Спеціалістами служби у справах дітей була проведена профілактична бесіда щодо шкідливого впливу паління на дитячий організм.