Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 122 гостя.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

Хай серце не втрачає доброти!

Переглядів: 3817
06.12.2016 - 13:07

Учні Бахмутської загальноосвітньої школи №7 та їх батьки підтримали проект Благодійного фонду «Сильні духом» з метою збору коштів для підтримки онкохворих дітей.

Разом з учителями діти долучилися до Всеукраїнської щорічної благодійної акції «Назустріч мрії» з тематикою «Мій рідний край». Діти намалювали малюнки, на яких зобразили гарні місця нашого рідного міста Бахмута та провели виставку цих витворів.

Зібрані кошти перераховані для підтримки програм реабілітаційного центру «Казковий світ». А самі малюнки відправлені поштою хворим діткам задля моральної підтримки з побажаннями скорішого одужання.  

Дуже дякуємо всім, хто відгукнувся на прохання допомогти дітям! Творімо добро разом!

Учні Бахмутської загальноосвітньої школи №7 та їх батьки підтримали проект Благодійного фонду «Сильні духом» з метою збору коштів для підтримки онкохворих дітей. Учні Бахмутської загальноосвітньої школи №7 та їх батьки підтримали проект Благодійного фонду «Сильні духом» з метою збору коштів для підтримки онкохворих дітей. Учні Бахмутської загальноосвітньої школи №7 та їх батьки підтримали проект Благодійного фонду «Сильні духом» з метою збору коштів для підтримки онкохворих дітей.