Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 108 гостей.

Школа мистецтв м.Артемівська

Чемпионат Донецької области з легкої атлетики серед осіб с обмеженими можливостями

Переглядів: 3372
07.12.2016 - 08:44

1 грудня у місті Бахмут на базі спортивного комплексу «Металург» відбувся чемпіонат Донецької області з легкої атлетики пам'яті Заслуженого майстра спорту України Олександра Іванюхіна серед спортсменів з вадами зору, слуху, розумово-фізичного розвитку та ураженням опорно-рухового апарату з нагоди відзначення Дня Гідності та Свободи.

У змаганнях взяли участь 54 спортсмени - команди 7 міст: Авдіївка, Бахмут, Вугледар, Мирноград, Краматорськ Маріуполь, Покровськ та команди від 3 шкіл: Миколаївської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату № 7, Слов'янської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ст. №23, комунального закладу Донецька дитячо-юнацька спортивна школа інвалідів.

На церемонії відкриття змагань були присутні начальник управління з питань фізичної культури та спорту Бахмутської міської ради, Заслужений працівник фізичної культури і спорту, Заслужений тренер України з легкої атлетики – Віктор Лис; в. о. начальника Донецького регіонального центру з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт» Костянтин Шевченко, Заслужений працівник фізичної культури і спорту, Заслужений тренер України і особистий тренер Олександра Іванюхіна - В'ячеслав Понька, майстер спорту міжнародного класу з легкої атлетики, бронзовий призер Паралімпійських ігор та друг Олександра Іванюхіна – Володимир Піддубний.

Змагання проводилися з видів програми: біг 60 м, 200 м, 400 м, 800 м, гонки на візках 60 м, стрибки у довжину, штовхання ядра (м. Бахмут) в особистій першості окремо серед чоловіків та жінок за нозологіями.

Церемонію нагородження проводили: в. о. начальника Донецького регіонального центру з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт» Костянтин Шевченко, в.о. директора Донецької обласної школи для інвалідів Юрій Оніщенко, головний суддя змагань, Заслужений тренер України та суддя національної категорії – Ігор Скирда.

Переможці та призери змагань були нагороджені грамотами, медалями та цінними призами.

1 грудня у місті Бахмут на базі спортивного комплексу «Металург» відбувся чемпіонат Донецької області з легкої атлетики серед спортсменів з вадами зору, слуху, розумово-фізичного розвитку та ураженням опорно-рухового апарату 1 грудня у місті Бахмут на базі спортивного комплексу «Металург» відбувся чемпіонат Донецької області з легкої атлетики серед спортсменів з вадами зору, слуху, розумово-фізичного розвитку та ураженням опорно-рухового апарату 1 грудня у місті Бахмут на базі спортивного комплексу «Металург» відбувся чемпіонат Донецької області з легкої атлетики серед спортсменів з вадами зору, слуху, розумово-фізичного розвитку та ураженням опорно-рухового апарату 1 грудня у місті Бахмут на базі спортивного комплексу «Металург» відбувся чемпіонат Донецької області з легкої атлетики серед спортсменів з вадами зору, слуху, розумово-фізичного розвитку та ураженням опорно-рухового апарату 1 грудня у місті Бахмут на базі спортивного комплексу «Металург» відбувся чемпіонат Донецької області з легкої атлетики серед спортсменів з вадами зору, слуху, розумово-фізичного розвитку та ураженням опорно-рухового апарату 1 грудня у місті Бахмут на базі спортивного комплексу «Металург» відбувся чемпіонат Донецької області з легкої атлетики серед спортсменів з вадами зору, слуху, розумово-фізичного розвитку та ураженням опорно-рухового апарату