Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 54 гостя.

Урядовий портал

Шашковий турнір у «Кріпиші»

Переглядів: 2516
12.12.2016 - 15:13

Шашки є майже в кожній сім’ї, але лише одиниці сучасних дошкільнят вміють і люблять в них грати. Саме для таких малюків у дошкільному навчальному закладі №49 «Кріпиш» було проведено шашковий турнір «Весела дамка» в межах підготовки до міського турніру.

У грі взяли участь діти старших груп «Соняшники» (вихователь Ольга Маляренко), «Казка» (вихователі Оксана Дудка, Оксана Євтушенко), «Барвінок» (вихователі Олеся Кушаба, Ольга Штанько).

Практичний психолог Лариса Пискун підготувала цікавий сценарій інтелектуального турніру, який сприяв активізації роботи педагогів щодо розвитку пізнавальних процесів у дошкільників засобами використання настільних ігор і підвищенню інтересу дітей до гри в шашки.

Настільні ігри вже давно поступилися місцем комп’ютерним, за якими діти готові просиджувати годинами. Багато батьків помилково вважають, що комп’ютерні ігри здатні стати альтернативою живій грі. Тим часом, машина не замінить безпосереднього, живого спілкування з дитиною. Дух партнерства, товариства, суперництва під час настільних інтелектуальних ігор складно переоцінити. З їх допомогою дорослі можуть судити про увагу, зосередженість, посидючість дитини, її вміння мислити тактично і стратегічно, а також з’ясувати, як розвинена її вольова і моральна сфера, що так важливо для подальшого навчання в школі.

Переможцями турніру стали:

І місце – Васюткін Михайло (група «Казка»),

ІІ місце – Титченко Мирослава (група «Соняшники»),

ІІІ місце – Бунечко Віктор (група «Барвінок»), Левітов Олександр (група «Казка»).

Бажаємо переможцям вибороти призові місця і в міському шашковому турнірі, який відбудеться в cічні 2017 року!

Для малюків у дошкільному навчальному закладі №49 «Кріпиш» було проведено шашковий турнір «Весела дамка» в межах підготовки до міського турніру. Для малюків у дошкільному навчальному закладі №49 «Кріпиш» було проведено шашковий турнір «Весела дамка» в межах підготовки до міського турніру. Для малюків у дошкільному навчальному закладі №49 «Кріпиш» було проведено шашковий турнір «Весела дамка» в межах підготовки до міського турніру. Для малюків у дошкільному навчальному закладі №49 «Кріпиш» було проведено шашковий турнір «Весела дамка» в межах підготовки до міського турніру.