Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 92 гостя.

Презедент України

Відкриття приймальні ГО «Мережа антикорупційних центрів»

Переглядів: 2892
13.12.2016 - 08:34

З 21 листопада 2016 року в м. Бухмуті запрацювала юридична приймальня Громадської організації «Мережа антикорупційних центрів».

Головною метою діяльності Мережі є сприяння в установленому порядку боротьбі з корупцією (згідно заяв), громадський контроль за дотриманням Конституції та законів України посадовими особами державних органів влади, органів місцевого самоврядування, правоохоронних органів, прокуратури та судів, а також захист прав і законних інтересів фізичних та юридичних осіб.

Окрім цього, робота приймальні ГО «Мережа Антикорупційних Центрів» надасть можливість малозабезпеченим верствам населення м. Бахмута Донецької області отримувати кваліфіковану безоплатну первинну правову допомогу та відновлювати порушені права громадян.

Безоплатна первинна правова допомога передбачає надання правової інформації, консультацій, роз’яснень з правових питань, складення заяв, скарг, інших документів правового характеру (крім документів процесуального характеру).

Спеціалізований прийом громадян проводитиметься з понеділка по п'ятницю,                   з 08.00 до 17.00 на базі юридичної приймальні ГО «Мережа антикорупційних центрів», яка знаходиться за адресою: 84500, Донецька область, місто Бахмут, вул. Незалежності, 83 (колишня Радянська), 2-й поверх, тел.: +380 95 329 81 69.

Офіційна сторінка Громадської організації «Мережа Антикорупційних Центрів» у мережі Facebook за посиланням: https://www.facebook.com/groups/AnticorMereja/

Останні статті на сайті