Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 119 гостей.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Чарівне свято Миколая

Переглядів: 2866
19.12.2016 - 14:12

19 грудня 2016 року в міській бібліотеці для дітей відбувся захід до Дня Святого Миколая. Гостями бібліотеки були читачі бібліотеки: учні та викладачі ЗОШ № 7, діти з особливими потребами та їх батьки.

 Програму відкрила завідуюча бібліотекою, яка привітала присутніх з улюбленим дитячим святом, побажала всім добра, любові, здійснення заповітних бажань. Святковий концерт розпочала Лук’янова Наталія, переможниця Всеукраїнського дитячого фестивалю авторської пісні «Сонячний зайчик». Пісні в її виконанні додали всім позитивних емоцій. Багато цікавого про Миколая Чудотворця присутні дізналися завдяки задушевній розповіді Діаковської Ю.М., керівника хору храму Іоанна Златоуста.

Родзинкою зустрічі був концерт, який підготували викладачі й учні музичного відділення Школи мистецтв міста Бахмут. У виконанні маленьких артистів майстерно звучали музичні композиції: «Святий Миколай», «Пісня про ангела», «Свята у Карпатах», «Ялиночка, ялинка» та інші. За традицією бібліотекарі передали слухняним дітям солодощі від Святого Миколая. Наприкінці свята діти прикрасили новорічну ялинку щирими побажаннями і привітаннями.

19 грудня 2016 року в міській бібліотеці для дітей відбувся захід до Дня Святого Миколая. 19 грудня 2016 року в міській бібліотеці для дітей відбувся захід до Дня Святого Миколая. 19 грудня 2016 року в міській бібліотеці для дітей відбувся захід до Дня Святого Миколая. 19 грудня 2016 року в міській бібліотеці для дітей відбувся захід до Дня Святого Миколая. 19 грудня 2016 року в міській бібліотеці для дітей відбувся захід до Дня Святого Миколая. 19 грудня 2016 року в міській бібліотеці для дітей відбувся захід до Дня Святого Миколая. 19 грудня 2016 року в міській бібліотеці для дітей відбувся захід до Дня Святого Миколая.

Останні статті на сайті