Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 78 гостей.

Урядовий портал

Новорічний «Зірковий час» у Бахмутській школі №5

Переглядів: 3204
03.01.2017 - 16:12

Не буває у світі нездібних дітей, бувають такі, що не можуть визначитися зі своїми здібностями та нахилами. Оскільки все це закладається у дитинстві, то велику роль тут відіграють саме педагоги, які можуть спрямувати та допомогти дитині досягти незнаних висот.

Щороку в Бахмутській школі №5 проводиться свято обдарованої дитини «Зірковий час». Для учнів та вчителів школи ця традиція вже стала родинним святом Гордості, Інтелекту та Таланту.

Протягом заходу підводилися підсумки участі учнів у творчих, інтелектуальних та спортивних заходах і змаганнях у місті, області та Україні. Так, за підсумками творчої та інтелектуальної активності учнів школи у І семестрі 2016-2017 н. р. було нагороджено солодкими новорічними подарунками 52 учні школи, 4 спортивні команди та 4 творчі колективи, які поповнили шкільну скарбничку досягнень високими результатами у навчанні, спорті та творчих конкурсах. Також відзначено вчителів школи, які доклали великих зусиль для досягнення учнями таких високих показників.

Бажаємо учням та педагогічному колективу школи подальших перемог та високих результатів!

Щороку в Бахмутській школі №5 проводиться свято обдарованої дитини «Зірковий час». Щороку в Бахмутській школі №5 проводиться свято обдарованої дитини «Зірковий час». Щороку в Бахмутській школі №5 проводиться свято обдарованої дитини «Зірковий час». Щороку в Бахмутській школі №5 проводиться свято обдарованої дитини «Зірковий час». Щороку в Бахмутській школі №5 проводиться свято обдарованої дитини «Зірковий час».