Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 129 гостей.

ExportUA

До відома гостей та мешканців м.Бахмут!

Переглядів: 2558
10.01.2017 - 11:18

06.01.2017 відбулося чергове засідання міського оперативного штабу для вжиття термінових заходів в осінньо–зимовий період 2016 – 2017 років щодо забезпечення соціального захисту громадян м.Бахмута , на якому прийнято рішення  про відкриття 06.01.2017 стаціонарного цілодобового пункту обігріву для мешканців та гостей м.Бахмуту( далі – пункт) за адресою:

м. Бахмут, вул.Чайковського 1а в приміщенні гуртожитку Комунального підприємства «Бахмутська житлова управляюча компанія». Пункт  може розмістити одночасно 20-25 осіб. Відвідувачі пункту будуть забезпечені горячим чаєм та, за необхідністю, їм буде надано можливість нічного перебування. Даний пункт  включено до маршруту патрулювання  Бахмутського відділу поліції Головного Управління Національної поліції в Донецькій області.
Довідки за телефоном: ( 0627) 48 -31-98
У разі надзвичайної ситуації визначено місце  евакуації  громадян в комунальний заклад культури «Бахмутський міський народний Дім» розташований за адресою: м.Бахмут, вул.Перемоги,23а  , який може одночасно розмістити 250-280 осіб.
У разі переохолодження або обмороження громадян, для надання ним термінової медичної допомоги, вони будуть направляться до терапевтичного або хірургічного відділення Бахмутської центральної районної лікарні.