Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 112 гостей.

Донецька обласна державна адміністрація

До уваги установ та організацій малого та середнього бізнесу, що зареєстровані на території міста Бахмут!

Переглядів: 3763
24.01.2017 - 12:16

На території Донецької області чеська неурядова організація «Людина в біді» (People in need) оголосила про початок прийому заявок на отримання грошових грантів у рамках проекту «Стимулювання нових робочих місць для ВПО».

Основною метою Проекту є стимулювання діючого малого та середнього бізнесу, який має потенціал до розширення та створення нових робочих місць для громадян України, що мають статус ВПО та постійно проживають на території  Донецької області. Гранти надаються на умовах спільного фінансування: отримувач гранту зобов’язаний попередньо інвестувати власні кошти у розмірі не менше 40% від  запитуваної суми гранту, на розвиток  власного бізнесу. Максимальна сума гранту визначається кількістю робочих місць, які плануються створити та складає не більше 38 000 гривень на кожне робоче місце. Загальна максимальна сума гранту становить 152 000 гривень. Тобто передбачає створення відразу 4 робочих місць. Заявки на участь в Проекті приймаються до 10.02.2017.
Більш детальна інформація щодо умов участі у Проекті  та форма заявки на отримання гранту для створення робочих місць знаходиться за наступним посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSecd-_KyTNJnepqqKdQ2Wis-VJmpIWm....

Останні статті на сайті