Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 107 гостей.

Урядовий портал

«Голокост - пам'ять заради спасіння»

Переглядів: 2984
26.01.2017 - 11:57

27 січня за рішенням Генеральної асамблеї ООН і Європейського парламенту визнано Міжнародним днем пам’яті жертв Голокосту. Голокост – це найбільший в історії злочин проти людства. В кожному окупованому місті була своя трагедія.

В Києві – Бабин Яр, в Бахмуті – «Камера № 46» в алебастровій штольні заводу шампанських вин. Про це йшла мова на уроці пам’ятної дати «Голокост – пам’ять заради спасіння», який відбувся 26 січня 2017 року в читальній залі центральної міської бібліотеки. На цей захід були запрошені учні 7-Б класу навчально-виховного коледжу №11 (кл.кер. Кудіна О.І.). З виступу провідного бібліотекаря Ємець О. присутні дізналися про кількість жертв Голокосту, коли саме відбулося масове знищення євреїв, зачитувалися уривки зі спогадів очевидців трагедії. Розповідь супроводжувалася звуковим відеорядом. Також учні були ознайомлені з книжковою виставкою «Згадайте нас, бо ми колись жили…», де були представлені художні, довідкові, публіцистичні видання, журнальні та газетні статті. По закінченню всі присутні вшанували пам’ять загиблих хвилиною мовчання.
Пам’ять про Голокост необхідна всім нам, щоб наші діти ніколи не були жертвами або байдужими спостерігачами проявів ворожнечі.

«Голокост - пам'ять заради спасіння»«Голокост - пам'ять заради спасіння»

Останні статті на сайті