Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 90 гостей.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

Закриття Року англійської мови у м. Бахмуті

Переглядів: 2105
26.01.2017 - 13:38

Рік пролетів непомітно і учні й педагоги міста Бахмута знову зустрілись у святковій залі Бахмутського міського Центру дітей та юнацтва, де підвели підсумки Року англійської мови в Україні.

Зі словами вдячності про виконану роботу звернулася до присутніх завідувач міського методичного кабінету Управління освіти Бахмутської міської ради Ніла Лисюк. Вона зазначила, що цікаві заходи, ініційовані Управлінням освіти, міським методичним об’єднанням учителів англійської мови, міським Центром дітей та юнацтва зібрали понад три тисячі шанувальників англійської мови: дітей, педагогів, батьків, студентську молодь, викладачів вишів. Окрема подяка міській владі, спонсорам і меценатам: благодійному фонду «ДАР», міському голові Олексію Реві, депутатам міської ради, завдяки безпосередній участі яких Рік був насиченим, яскравим і головне – результативним.
Велику кількість заходів, проведених за рік, присутні мали можливість згадати, спостерігаючи на екрані відеоролик фото. На сцені перед глядачами виступив зі своєю колекцією театр моди «Моді Юн». Англійська – світова мова культури. Так багато різноманітних відомих творів та пісень написано саме нею. У залі звучали пісні англійською у виконанні вихованців дитячого садка №49, солістки школи №24, вокального ансамблю МЦДЮ. Однією з найяскравіших сторінок проекту «Go forward with English» став Фестиваль казок. Ще раз згадати, як це було, допомогли виступи учнів шкіл №18 та №12 із казками «Ріпка» і «Попелюшка». Найкращі номери фестивалю, присвяченого дню народження В. Шекспіра, представили НВК №11 та школа №12.
Усі учасники заходу своїми виступами довели, що Рік англійської мови у місті пройшов на високому рівні, проте ми не будемо зупинятися на досягнутому і рухатимемося далі до нових висот щодо вивчення англійської мови. За підсумками міським методичним об’єднанням вчителів англійської мови створено Календар подій Року англійської мови у м. Бахмуті.

Закриття Року англійської мови у м. БахмутіЗакриття Року англійської мови у м. БахмутіЗакриття Року англійської мови у м. БахмутіЗакриття Року англійської мови у м. БахмутіЗакриття Року англійської мови у м. БахмутіЗакриття Року англійської мови у м. БахмутіЗакриття Року англійської мови у м. БахмутіЗакриття Року англійської мови у м. БахмутіЗакриття Року англійської мови у м. Бахмуті

Останні статті на сайті