Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 111 гостей.

 Краеведческий музей г. Артемовск

На шляху до створення об’єднаної громади

Переглядів: 2176
27.01.2017 - 13:00

У малій залі Бахмутської міської ради відбулася робоча нарада міського голови Олексія Реви з головами та секретарями сільських рад, а так само керівниками закладів охорони здоров'я, культури і освіти сільських рад, які в перспективі увійдуть в Бахмутську об'єднану територіальну громаду.

В ході зустрічі присутні обговорили питання соціально-економічного розвитку сільських територій, перелік інфраструктурних проектів, які планується реалізувати в 2017 році, а так само намітили основні пріоритетні напрямки взаємодії громад. В основному це проекти з термомодернізації соціальних об'єктів: шкіл, дитячих садків, ФАПів, Будинків Культури. Крім того, учасники наради обговорили ряд питань, пов'язаних з реконструкцією водогонів, каналізаційних систем, капітальний ремонт транспортних магістралей, що з'єднують території сільських громад, роботу автотранспорту, благоустрій територій.

Міський голова Олексій Рева відзначив, що для більш ефективного вирішення проблем необхідно передбачити в місцевих бюджетах кошти для проведення проектних робіт, виготовлення проектно-кошторисних документацій.

«Що стосується питання доріг - я вже зараз лобіюю проекти по виділенню коштів на ремонт двох доріг в кожній сільській раді, який в перспективі увійде в об'єднану Бахмутську територіальну громаду», - зазначив Олексій Рева.

Міський голова дав доручення підготувати проекти програм соціально - економічного розвитку кожної сільської території на 2018 рік.

Окремо на нараді прозвучала тема участі соціально-орієнтованого бізнесу в процесі розвитку Бахмутськой ОТГ і необхідності запуску роботи міні Соцпроектів на території сільських рад.

На сьогоднішньому етапі міська рада визначає нову стратегію розвитку майбутньої об'єднаної громади, виходячи з матеріальних, фінансових і організаційних умов, а також власних і делегованих повноважень, які дадуть можливість ефективно використовувати нові перспективи і створити сучасну самодостатню Бахмутську громаду.

На шляху до створення об’єднаної громадиНа шляху до створення об’єднаної громадиНа шляху до створення об’єднаної громадиНа шляху до створення об’єднаної громадиНа шляху до створення об’єднаної громадиНа шляху до створення об’єднаної громадиНа шляху до створення об’єднаної громадиНа шляху до створення об’єднаної громадиНа шляху до створення об’єднаної громади

Останні статті на сайті