Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 68 гостей.

Донецька обласна державна адміністрація

засідання фокус-групи міста Бахмут , по впровадженню проекту «Громадська безпека та соціальна згуртованість» на території майбутньої Бахмутської об’єднаної територіальної громади.

Переглядів: 2375
02.02.2017 - 14:35

01 лютого 2017 року в рамках програми ПРООН «Відновлення та розбудова миру»,  в малому залі Бахмутської міської ради відбулося засідання фокус-групи міста Бахмут , по впровадженню проекту «Громадська безпека та соціальна згуртованість» на території майбутньої  Бахмутської  об’єднаної територіальної громади.

Подібні засідання фокус–груп вже відбулись у Покровській, Клинівській, Опитнянській, Зайцівській та Іванівській сільських радах.

Регіональний координатор проекту в Донецькій області Михайло Карелін  розповів про компонент проекту «Громадська безпека та соціальна згуртованість» та сумісно з присутніми визначили  пріоритети.

Аналіз пріоритетів надаcть можливість визначити ідеї майбутніх мікропроектів для надання допомоги громадам та визначитись з подальшими конкретними діями по компоненту програми з громадської безпеки  в кожній громаді.

засідання фокус-групи міста Бахмут , по впровадженню проекту «Громадська безпека та соціальна згуртованість» на території майбутньої  Бахмутської  об’єднаної територіальної громади.