Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 108 гостей.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

Майбутні керівники дитячих садків опановують функції планування та організації

Переглядів: 3039
07.02.2017 - 15:02

Кожен із завідувачів ДНЗ неодноразово ставить запитання, як зробити так, щоб заклад функціонував і розвивався, усю документацію заповнювали і здавали вчасно, управлінські рішення приймали і чітко виконували у визначений термін, освітній процес давав якісні результати, а працівники злагоджено і без додаткових вказівок виконували свої посадові обов’язки.

А тому, для отримання якісно нових результатів освіти, забезпечення цілеспрямованості та організованості діяльності колективу, необхідно в повній мірі реалізовувати важливі функції управління – планування, організацію, керівництво і контроль.
Саме на ознайомлення з досвідом роботи з питань організації та планування в системі управлінської діяльності керівника дошкільної установи було спрямоване друге засідання клубу «Перспектива», яке відбулося на початку лютого 2017 року на базі дошкільного навчального закладу ясел-садка №27 «Зірочка».
На початку зустрічі керівник клубу, спеціаліст І категорії з питань дошкільної освіти Вікторія Рязанцева, окреслила сучасні підходи до виконання вищезазначених функцій керівника, проінформувала про організацію роботи групових об’єднань в дитячому садку.
У ході гостьового обміну досвідом завідувач дошкільного закладу №27 Валентина Кучеренко та вихователь-методист Ірина Хромихіна до уваги учасників клубу представили відеоролики відкритого засідання батьківського комітету дитячого садка та роботи творчої групи закладу «Перлини здоров’я», які розкрили особливості планування та організації як провідних функцій завідувача.
Слухачі мали змогу виробити практичні навички щодо роботи з ініціативною групою педагогів по підготовці до педагогічної ради, методичного об’єднання, тематичної перевірки, взявши участь у ігровому моделюванні «Робота з малими групами в дошкільному навчальному закладі», яке запропонували завідувачі дошкільних установ №6 Наталя Черняєва, №40 Тетяна Котляр, №47 Тетяна Гавжєєва.
Підсумком роботи клубу стало спільне вироблення рекомендацій усіма учасниками зустрічі щодо дієвої реалізації функцій планування та організації в системі управлінської діяльності сучасного керівника дошкільної установи.

Майбутні керівники дитячих садків опановують функції планування та організації

Останні статті на сайті