Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 153 гостя.

Презедент України

Професійний орієнтир для учнів Бахмутської школи №5

Переглядів: 4586
10.02.2017 - 13:52

У Бахмутській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №5 з профільним навчанням тривають місячники всеобучу та профорієнтаційного виховання, оголошені Управлінням освіти Бахмутської міської ради.

Протягом навчання в школі діти не тільки здобувають знання та навчаються правил поведінки у соціумі. Крім цього, вони здобувають хист до того чи іншого роду діяльності, проявляють захоплення, які стають вирішальними у подальшому виборі професії.
Протягом лютого в школі відбулися відповідні заходи. Серед них екскурсія учнів хіміко-біологічного профілю до медичного училища, де вони стали учасниками практичного заняття «Перша допомога» та дізналися про основні вимоги до студентів медичних навчальних установ. У шкільній бібліотеці організовано виставку літератури «Калейдоскоп професій» та персональну виставку художніх робіт учениці 10-Б класу Морошан Регіни, яка не може не викликати позитивного ставлення до такого роду діяльності як малювання. Учні молодшої та середньої школи взяли участь у виставці малюнків «Професії в моїй родині».

Професійний орієнтир для учнів Бахмутської школи №5Професійний орієнтир для учнів Бахмутської школи №5Професійний орієнтир для учнів Бахмутської школи №5Професійний орієнтир для учнів Бахмутської школи №5

Останні статті на сайті