Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 113 гостей.

Урядовий портал

Донеччини: за першими результатами операції «Акциз-2017» з незаконного обігу вилучено підакцизних товарів на суму 3 млн гривень

Переглядів: 1602
14.02.2017 - 11:37

Головним управлінням ДФС у Донецькій області на виконання доручень ДФС України продовжується проведення комплексу широкомасштабних організаційно-практичних заходів «Акциз-2017»  щодо протидії незаконному виготовленню та обігу підакцизних товарів, збільшенню надходжень акцизного податку.  Дії співробітників, в рамках операцій «Акциз-2017», направлені на постійний моніторинг ринку товарів даної групи та запобігання розповсюдження фальсифікату.

В рамках операції у січні поточного року  вилучено з незаконного обігу підакцизних товарів на суму 2,3 млн грн, в т.ч. алкогольних напоїв на суму 600 тис. грн, спирту на суму 100 тис. грн, тютюнових виробів на суму 1,3 млн грн, пально-мастильних матеріалів на суму 300 тис. грн., а також було вилучено автомобіль вартістю порядка 700 тис. гривень.

У тому числі, протягом січня 2017 року до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено 2 кримінальних провадження за ст. 204 Кримінального кодексу України (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) та вилучено підакцизних товарів на суму 2 млн гривень.

Крім того, співробітниками податкової міліції Донецької області було припинено незаконну діяльність підпільного виробництва фальсифікованих алкогольних напоїв на території області.