Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 96 гостей.

Школа мистецтв м.Артемівська

Черговий «центр мінімізації» митних платежів з обігом у 300 млн грн ліквідовано на Донеччині

Переглядів: 1890
14.02.2017 - 12:02

Головним управлінням ДФС у Донецькій області на виконання розпорядження ДФС України проводиться комплекс широкомасштабних організаційно-практичних заходів «Рубіж-2017».

Так, співробітниками податкової міліції ГУ ДФС у Донецькій області спільно з працівниками Прокуратури Донецької області, в рамках кримінального провадження, зареєстрованого за ч. 3 ст. 212 (ухилення від сплати податків, зборів, інших обов’язкових платежів) Кримінального кодексу України, припинено протиправну діяльність групи осіб, які надавали підприємствам реального сектору економіки Донецької, Дніпропетровської, Запорізької областей послуги з мінімізації сплати митних платежів при імпорті товарів з Італії, Чехії, Німеччини та Швеції.

Загальний обсяг імпортних операцій, проведених фігурантами протягом 2014-2017 рр., склав понад 300 млн гривень.

В ході проведення слідчо-оперативних заходів, спрямованих на документування злочинної діяльності фігурантів кримінального провадження за місцями фактичного зберігання документів бухгалтерського та податкового обліку, а також інших речових доказів, проведено 2 обшуки, за результатами яких вилучено: 18 печаток підприємств, що входили до «центру мінімізіціїї», 1 факсиміле, 10 банківських карток, 5 флеш накопичувачів, 9 ноутбуків, 3 нетбуки та 1 макбук.

Крім того вилучено документи бухгалтерського та податкового обліку, чорнові записи, що мають відношення до кримінального провадження як доказова база злочинної діяльності фігурантів.

Слідство триває.

Останні статті на сайті