Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 77 гостей.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Туристська естафета серед вихованців Бахмутського міського Центру туризму, краєзнавства та екскурсій

Переглядів: 2122
14.02.2017 - 14:45

Бахмутським міським Центром туризму, краєзнавства та екскурсій було проведено туристську естафету серед вихованців Центру, присвячену Дню вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

Захід розпочався урочистою лінійкою під Гімн України. В естафеті взяли участь 8 команд (56 учасників). Вихованці змагалися в таких видах програми: подолання перешкод по уявним купинам, подолання уявного болота по дошкам, переправа «маятник», подолання перешкод по паралелям на стіні. На етапах спортсмени демонстрували відмінну спортивно-технічну майстерність. За результатами змагань директор Бахмутського міського Центру туризму, краєзнавства та екскурсій Валерій Кучер нагородив переможців грамотами.

Бажаємо юним спортсменам нових перемог, дистанцій і вдалих стартів та віри у свої сили!

Бахмутським міським Центром туризму, краєзнавства та екскурсій було проведено туристську естафету серед вихованців Центру, присвячену Дню вшанування учасників бойових дій на території інших держав.Бахмутським міським Центром туризму, краєзнавства та екскурсій було проведено туристську естафету серед вихованців Центру, присвячену Дню вшанування учасників бойових дій на території інших держав.