Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 119 гостей.

Школа мистецтв м.Артемівська

У Бахмуті пройшов День вшанування учасників бойових дій на території інших держав

Переглядів: 2297
15.02.2017 - 13:46

15 лютого 2017 року в Бахмуті біля пам'ятника воїнам-інтернаціоналістам відбувся мітинг на честь вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

У заході взяли участь учасники бойових дій в Афганістані, Сьєрра – Леоне та Югославії, представники органів місцевого самоврядування, підприємств, навчальних закладів, громадських організацій та жителі міста.

Відкрила мітинг секретар Бахмутської міської ради Світлана Кіщенко, та у своєму виступі зазначила, що загартованість людей, які пережили війни на території інших країн, їх вміння, тактичні навички і досвід, активно використовуються і зараз, допомагаючи протистояти терористам, що посягнули на цілісність і незалежність нашої держави. «Від імені Бахмутського міського голови Олексія Реви щиро хочу подякувати вам за проявлені стійкість і мужність, побажати вам і вашим родинам мирного неба, добра, щастя і благополуччя».

Також з словами пошани до присутніх звернувся заступник голови ради ветеранів Афганістану Сергій Благовісний та офіцер відділу морально-патріотичного забезпечення бригади № 54, капітан ЗСУ  Юрій Чвертко.

Після хвилини мовчання за загиблими делегації підприємств та закладів міста поклали квіти до пам'ятника воїнам-інтернаціоналістам.

Пізніше в піцерії «Трескаліні» відбулася зустріч з сім'ями загиблих в Афганістані та воїнами-інтернаціоналістами.

У Бахмуті пройшов день вшанування учасників бойових дій на території інших державУ Бахмуті пройшов день вшанування учасників бойових дій на території інших державУ Бахмуті пройшов день вшанування учасників бойових дій на території інших державУ Бахмуті пройшов день вшанування учасників бойових дій на території інших державУ Бахмуті пройшов день вшанування учасників бойових дій на території інших державУ Бахмуті пройшов день вшанування учасників бойових дій на території інших державУ Бахмуті пройшов день вшанування учасників бойових дій на території інших державУ Бахмуті пройшов день вшанування учасників бойових дій на території інших державУ Бахмуті пройшов день вшанування учасників бойових дій на території інших державУ Бахмуті пройшов день вшанування учасників бойових дій на території інших державУ Бахмуті пройшов день вшанування учасників бойових дій на території інших держав

Останні статті на сайті