Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 100 гостей.

Артемівське відділення Донецької ТПП

Відбувся семінар для безробітних осіб на тему: "Гендер. Правові аспекти".

Переглядів: 2901
16.02.2017 - 07:42

15.02.2017 року заступник начальника Бахмутського бюро правової допомоги та керівник Громадської організації "Бахмутська ліга правозахисників" Оксана Болотюк провела семінар для безробітних осіб, які перебувають на обліку в Артемівському міському центрі зайнятості на тему: "Гендер. Правові аспекти".

В ході семінару було розкрито основні національні та міжнародні нормативно-правові акти, які регулюють питання гендерної рівності, а також влаштовано відкритий діалог та обговорено такі питання як:

  1. випадки гендерної дискримінації при прийомі на роботу;
  2. судова практика з приводу гендерної дискримінації;
  3. пільги на проїзд у приміському транспорті для членів багатодітної родини;
  4. відновлення втрачених документів, що підтверджують право власності на нерухоме майно;
  5. порядок оскарження дій суддів. Також Оксана Болотюк розповіла про прийняття Закону України "Про вищу раду правосуддя" та внесення змін до Закону України "Про безоплатну правову допомогу" та розширення кола суб'єктів права на безоплатну правову допомогу.

 

Заступник начальника
Бахмутського бюро правової допомоги
та керівник Громадської організації
"Бахмутська ліга правозахисників"                                                                          Оксана Болотюк

15.02.2017 року заступник начальника Бахмутського бюро правової допомоги та керівник Громадської організації "Бахмутська ліга правозахисників" Оксана Болотюк провела семінар для безробітних осіб, які перебувають на обліку в Артемівському міському центрі з15.02.2017 року заступник начальника Бахмутського бюро правової допомоги та керівник Громадської організації "Бахмутська ліга правозахисників" Оксана Болотюк провела семінар для безробітних осіб, які перебувають на обліку в Артемівському міському центрі з

Останні статті на сайті