Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 122 гостя.

Першість міста з армрестлінгу

Переглядів: 2405
20.02.2017 - 07:20

16.02.2017 в манежі СК «Металург» м. Бахмута пройшла відкрита особисто-командна першість міста з армрестлінгу серед юнаків загальноосвітніх шкіл, ВНЗ і дорослих спортсменів.

Змагання традиційно проводяться під кирівницьтвом міського центру «Спорт для всіх», з допомогою спортивного клубу «Атлет»  з метою  залучення юнаків і дорослих до систематичних занять спортом та орієнтування їх до здорового способу життя . У заліку серед учнів, студентів та дорослих спортсменів - взяли участь 65 осіб.

Командний залік

Дівчата

І місце – Медичне училище

ІІ місце – Коледж мистецтв ім. І.Карабиця

 

Юнаки ЗОШ

І місцеЗОШ 18

ІІ місцеЗОШ №24

І місцеЗОШ №5

 

Юнаки ВНЗ

І місцеКоледж транспортної інфраструктури

ІІ місце  – Педагогічне училище

ІІІ місцеАгро ліцей

 

Дорослі спортсмени – вихованці спортивних клубів

І місце – СК «Атлет»

ІІ місце - СК «Артемсіль»

Переможці та призери у вагових і вікових категоріях були нагороджені грамотами Управління з питань фізичної культури та спорту Бахмутської міської ради, медалями від спонсорів - Благодійного фонду «ДАР», стадіону «Металург».

Вітаємо переможців та  призерів ,бажаємо усім учасникам нових перемог!

16.02.2017 в манежі СК «Металург» м. Бахмута пройшла відкрита особисто-командна першість міста з армрестлінгу серед юнаків загальноосвітніх шкіл, ВНЗ і дорослих спортсменів.16.02.2017 в манежі СК «Металург» м. Бахмута пройшла відкрита особисто-командна першість міста з армрестлінгу серед юнаків загальноосвітніх шкіл, ВНЗ і дорослих спортсменів.16.02.2017 в манежі СК «Металург» м. Бахмута пройшла відкрита особисто-командна першість міста з армрестлінгу серед юнаків загальноосвітніх шкіл, ВНЗ і дорослих спортсменів.16.02.2017 в манежі СК «Металург» м. Бахмута пройшла відкрита особисто-командна першість міста з армрестлінгу серед юнаків загальноосвітніх шкіл, ВНЗ і дорослих спортсменів.16.02.2017 в манежі СК «Металург» м. Бахмута пройшла відкрита особисто-командна першість міста з армрестлінгу серед юнаків загальноосвітніх шкіл, ВНЗ і дорослих спортсменів.16.02.2017 в манежі СК «Металург» м. Бахмута пройшла відкрита особисто-командна першість міста з армрестлінгу серед юнаків загальноосвітніх шкіл, ВНЗ і дорослих спортсменів.

Останні статті на сайті