Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 63 гостя.

Концерт фолк-рок групи «Joryj Kłoc» для молоді Бахмута

Переглядів: 1912
28.02.2017 - 11:37

У Бахмутському коледжі мистецтв ім. І.Карабіца в рамках проекту єднання «Із Заходу на Схід» при підтримці Департамента освіти і науки Донецької облдержадміністрації та голови польського Благодійного фонду «Партнерство та розвиток» Маріуша Маркевича відбувся концерт фолк-рок групи «Joryj Kłoc».

Учні НВК №11, ЗОШ №5, 10 мали можливість насолодитись творчістю музикантів зі Львова. Яскравий виступ флагмана львівської етно-сцени «Joryj Kłoc» - незабутня подія з духом коляди. На дійстві були представлені як колядки зі свіжої платівки, так і вже перевірені концертними майданчиками забíйники гурту.

У репертуарі гурту є співанки українською та польською мовами: у такий спосіб «Joryj Kłoc» віддає шану своїм шанувальникам в Україні та Польщі, яких за останні роки вже назбиралося чимало!

Як це повелося в «Joryj Kłoc» — усі співанки насправді давні й малознані широкому колу слухачів, або ж заспівані саме у своєму первинному прочитанні, без нашарувань та спотворень новітньої доби. Зрештою, в цьому музиканти і вбачають своє покликання: віднаходити загублене-забуте – і вдихати в нього нові звуки! Під час концерту музиканти розповіли: «Ми приїхали познайомити з українським фолк-роком східну Україну! Давно чекали цього... Подорож включатиме дві частини. Перша – це поїздка до міст Бахмут, Покровське, Слов'янськ, де відбудуться авторські зустрічі зі студентською молоддю, а також з українськими вояками. Сподіваємося, наші пісні остаточно переконають юнаків та юнок Сходу України, наше – краще!»

У Бахмутському коледжі мистецтв ім. І.Карабіца в рамках проекту єднання «Із Заходу на Схід» відбувся концерт фолк-рок групи «Joryj Kłoc».У Бахмутському коледжі мистецтв ім. І.Карабіца в рамках проекту єднання «Із Заходу на Схід» відбувся концерт фолк-рок групи «Joryj Kłoc».У Бахмутському коледжі мистецтв ім. І.Карабіца в рамках проекту єднання «Із Заходу на Схід» відбувся концерт фолк-рок групи «Joryj Kłoc».У Бахмутському коледжі мистецтв ім. І.Карабіца в рамках проекту єднання «Із Заходу на Схід» відбувся концерт фолк-рок групи «Joryj Kłoc».У Бахмутському коледжі мистецтв ім. І.Карабіца в рамках проекту єднання «Із Заходу на Схід» відбувся концерт фолк-рок групи «Joryj Kłoc».