Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 82 гостя.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

Тиждень Тараса Шевченка в дошкільному закладі №49 «Кріпиш»

Переглядів: 2929
10.03.2017 - 12:03

Щовесни на початку березня в нашій державі вшановують пам'ять Великого Кобзаря – Тараса Григоровича Шевченка. У садочку №49 «Кріпиш» вже стало традицією відзначати шевченківські дні.

З метою популяризації творчої спадщини українського поета, активізації роботи з патріотичного виховання, пов'язаного з іменем видатного митця, в закладі впродовж тижня проходили різноманітні заходи. Дошкільнята середніх груп відвідали віртуальну екскурсію «Тече вода з-під явора», де ознайомились з портретом Шевченка, його творчими роботами. Для дітей старшого дошкільного віку проведені інтерактивні заняття «Тарас Шевченко – художник і поет», в ході яких діти слухали мистецькі твори, виступали у ролі читців та художників. Дуже цікавим для дітей підготовчої групи був досвід участі в святковому міні-концерті «Садок вишневий коло хати», де лунали вірші відомого поета та українська пісня.

Проведена робота показала, що дітям цікаво знайомитись з видатними людьми України, а вірші Тараса Шевченка не втратили своєї популярності.

Тиждень Тараса Шевченка в дошкільному закладі №49 «Кріпиш»Тиждень Тараса Шевченка в дошкільному закладі №49 «Кріпиш»