Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 73 гостя.

ExportUA

14 березня 2017 року пройшло дев’ятнадцяте засідання Громадської ради при виконавчому комітеті Бахмутської міської ради.

Переглядів: 1895
15.03.2017 - 06:40

На засіданні були  розглянуті наступні питання:

1.       Обговорення пропозицій до Соціального проекту розвитку м. Бахмут на 2017 рік.
2.       Про стан виконання Програми «Світле місто» на території Бахмутської міської ради на 2016-2020 роки (за підсумками  2016 року).
3.       Заслуховування інформації про забезпечення належного санітарного стану на території міста Бахмут після зимового періоду 2016-2017 років.
4.       Обговорення пропозиції члена Громадської ради при виконавчому комітеті Бахмутської міської ради Бокової Г.В. щодо розміщення додаткових дорожніх знаків дорожнього руху в окремих місцях м.Бахмуту.
5.       Про визначення посадової особи органів місцевого самоврядування Бахмутської міської ради, відповідальної за інформаційно-консультативний супровід ОСББ, які створені і діють на території м.Бахмута.
6.       Заслуховування інформації про ситуацію, що склалася навколо питання реформування (оптимізації) Бахмутської міської лікарні № 2.
7.       Про надання економічного обґрунтування розрахунку тарифів на послуги з централізованого постачання холодної води (з використанням внутрішньобудинкових систем) і водовідведення, які надаються КП «БАХМУТ-ВОДА» населенню м. Бахмута.
8.       Про стан роботи по виконання законодавства України щодо забезпечення контролю за несанкціонованою реалізацією алкогольних напоїв та тютюнових виробів на території м. Бахмуту.
9.       Різне

    9.1.Про внесення кандидатур (представників Громадської ради) до складу робочої групи щодо розробки Програми розвитку громадянського суспільства у м. Бахмуті на 2017-2020 роки.

14 березня 2017 року пройшло дев’ятнадцяте засідання Громадської ради при виконавчому комітеті Бахмутської міської ради.

Останні статті на сайті