Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 93 гостя.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

Доброволець – це покликання

Переглядів: 1952
17.03.2017 - 13:58

У рамках заходів щодо відзначення Дня добровольця в Бахмутській школі №4 проведено годину-реквієм «Герої не вмирають», присвячену пам’яті загиблих в зоні АТО добровольців.

Також було проведено тематичні бесіди «Добровольці Божої Чоти». У березні 2014-го добровольчі батальйони організовувалися у багатьох містах України для того, щоб боронити незалежність України. З метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності, суверенітету і територіальної цілісності України, сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу у суспільстві, посиленню суспільної уваги і турботи про учасників добровольчих формувань Верховна Рада України проголосила 14 березня Днем українського добровольця.

Отож і ми не будемо забувати про подвиг і вшануємо пам’ять людей, які першими поклали своє життя за збереження свободи та цілісності нашої держави.

У рамках заходів щодо відзначення Дня добровольця в Бахмутській школі №4 проведено годину-реквієм «Герої не вмирають», присвячену пам’яті загиблих в зоні АТО добровольців.У рамках заходів щодо відзначення Дня добровольця в Бахмутській школі №4 проведено годину-реквієм «Герої не вмирають», присвячену пам’яті загиблих в зоні АТО добровольців.У рамках заходів щодо відзначення Дня добровольця в Бахмутській школі №4 проведено годину-реквієм «Герої не вмирають», присвячену пам’яті загиблих в зоні АТО добровольців.

Останні статті на сайті