Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 329 гостей.

Офійний сайт Соледарської міської ради

День поезії в бібліотеці

Переглядів: 4152
21.03.2017 - 09:28

20 березня 2017 року до Всесвітнього дня поезії в міській бібліотеці для дітей Бахмутської міської централізованої бібліотечної системи пройшов ліричний вернісаж «На крилах вірша чарівного». На заході були присутні читачі бібліотеки, учні 5 класу загальноосвітньої школи № 11.

Всесвітній день поезії – свято, яке відзначається щороку 21 березня. Таке свято сприяє створенню позитивного образу поезії як справжнього сучасного мистецтва. Бібліотекар розповіла дітям про свято, про значення поезії для людини, а також прочитала вірші.

Справжньою родзинкою заходу стали запрошені поети: Ігор Тимофійович Дах та Наталя Валеріївна Ковальська. Письменник, журналіст, член правління Малої академії літератури і журналістики з міста Червонограда Львівської області Дах І.Т. прочитав свої вірші для дітей і подарував бібліотеці збірку віршів. Поетеса, викладач Горлівського інституту іноземних мов Ковальська Н.В. з неймовірною емоційністю продекламувала свої віршики про тварин, птахів, про рідний край. Наталя Валеріївна є координатором філії Міжнародної академії літератури і журналістики в місті Бахмуті, тому вона запропонувала дітям, які пишуть вірші, звертатися для розвитку своїх творчих здібностей саме до МАЛіЖу.

Наприкінці заходу бібліотекарі познайомили дітей з переглядом літератури, на якому представлені твори поетів різних країн.

Також учасники заходу мали можливість продекламувати вірші відомих поетів. Свято вийшло по-справжньому поетичним, цікавим і веселим. Ніхто не залишився байдужим.

20 березня 2017 року до Всесвітнього дня поезії в міській бібліотеці для дітей Бахмутської міської централізованої бібліотечної системи пройшов ліричний вернісаж «На крилах вірша чарівного». 20 березня 2017 року до Всесвітнього дня поезії в міській бібліотеці для дітей Бахмутської міської централізованої бібліотечної системи пройшов ліричний вернісаж «На крилах вірша чарівного». 20 березня 2017 року до Всесвітнього дня поезії в міській бібліотеці для дітей Бахмутської міської централізованої бібліотечної системи пройшов ліричний вернісаж «На крилах вірша чарівного». 20 березня 2017 року до Всесвітнього дня поезії в міській бібліотеці для дітей Бахмутської міської централізованої бібліотечної системи пройшов ліричний вернісаж «На крилах вірша чарівного». 20 березня 2017 року до Всесвітнього дня поезії в міській бібліотеці для дітей Бахмутської міської централізованої бібліотечної системи пройшов ліричний вернісаж «На крилах вірша чарівного».