Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 78 гостей.

Акція «РАЗОМ ПРОТИ ТУБЕРКУЛЬОЗУ»

Переглядів: 3549
24.03.2017 - 13:58

24 березня 2017 року відзначається Всесвітній день боротьби з туберкульозом.

В цей день студентська молодь Бахмутського медичного коледжу за підтримки Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради організувала та провела на центральній міській площі акцію «РАЗОМ ПРОТИ ТУБЕРКУЛЬОЗУ».

Також до Акції приєдналась молодь вищих навчальних закладів I-IV рівня акредитації та закладу професійно-технічної освіти.

Під час акції студенти довели мешканцям міста, що туберкульоз – це загроза для всього людства. Розповіли про історію боротьби з туберкульозом, джерела зараження та шляхи його поширення, дали поради, як уберегтися від даного захворювання.

Під музичний супровід подарували перехожим символічні білі ромашки, роз’яснюючи мету даної акції, вимінювали цигарки на цукерки, на вітаміни, на медичні пов’язки та імунні препарати.

24 березня 2017 року пройшла молодіжна акція «Разом проти туберкульозу». 24 березня 2017 року пройшла молодіжна акція «Разом проти туберкульозу». 24 березня 2017 року пройшла молодіжна акція «Разом проти туберкульозу». 24 березня 2017 року пройшла молодіжна акція «Разом проти туберкульозу». 24 березня 2017 року пройшла молодіжна акція «Разом проти туберкульозу». 24 березня 2017 року пройшла молодіжна акція «Разом проти туберкульозу».