Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 107 гостей.

Урядовий портал

День відкритих дверей в Артемівському педагогічному училищі

Переглядів: 2125
30.03.2017 - 12:40

В Артемівському педагогічному училищі 25.03.2017р. відбувся День відкритих дверей.

Учні 9-х та 11-х класів переглянули фільм про особливості навчання в педагогічному училищі, відвідали його музей та ознайомилися з матеріально-технічною базою навчання. Директор педагогічного училища Мащенко Н.Б. познайомила з особливостями вступної компанії 2017 року та відповіла на питання майбутніх абітурієнтів та їх батьків.

Психологом педагогічного училища Щербаковою Г.В. була проведена психологічна вправа «Пізнай себе»  з метою виявлення самооцінки учнів.

Керівник фізичного виховання Кравченко В.В. познайомив майбутніх абітурієнтів з особливостями творчого конкурсу з фізичного виховання.

Завідуюча музичним відділенням Савінова І.І. познайомила з особливостями творчого конкурсу з музичного мистецтва, заохотила учнів та надала їм впевненості в своїх творчих можливостях.

На дні відкритих дверей були присутні учні не тільки нашого міста, а й   учні з таких міст, як: Попасна, Костянтинівка, Торецьк, Сіверськ,  Світлодарськ, Дружківка, Лисичанськ, Лиман, Бахмутський р-н.

День відкритих дверей в Артемівському педагогічному училищіДень відкритих дверей в Артемівському педагогічному училищіДень відкритих дверей в Артемівському педагогічному училищіДень відкритих дверей в Артемівському педагогічному училищі

Останні статті на сайті