Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 72 гостя.

Урядовий портал

Фіскальна служби Донеччини взяла участь у Східноукраїнському форумі «Реформи в перспективі Південного Донбасу», організованому ОБСЄ

Переглядів: 1813
04.04.2017 - 08:13

На запрошення Координатора проектів ОБСЄ в Україні, Посла пана Вайдотаса Верби делегація Головного управління ДФС у Донецькій області на чолі з начальником Сергієм Погорєлим взяла активну участь в роботі Східноукраїнського форуму «Реформи в перспективі Південного Донбасу», який розпочав свою роботу 30 березня у місті Маріуполі.

Форум, організований ОБСЄ у співпраці з національними, регіональними та місцевими партнерами, об'єднав близько 250 учасників – представників органів державної влади різних рівнів та місцевого самоврядування, судів, громадських і міжнародних організацій, вищих освітніх закладів, молодіжних організацій та інших зацікавлених установ, організацій та осіб.

Мета Форуму – сприяння залученню Маріуполя та Донбасу в цілому до загальнодержавних реформ, представлення досягнень процесу реформ та здобутий досвід, особливо у сферах децентралізації, розмінування та хімічної безпеки та відкритий діалог з цих та інших питань, важливих для громад Донбасу. ОБСЄ та міжнародні інституції презентували свої підходи до викликів, характерних для регіону, та взяли участь в діалозі з місцевими представниками у питаннях, що грають вирішальну роль у підвищенні безпеки та забезпеченні сталого розвитку.

Після насиченої презентаційної частини Форуму учасники продовжили роботу у трьох тематичних групах: «Децентралізація», «Ризики та загрози, пов’язані з конфліктом» та «Надання державних та соціальних послуг», в двох підгрупах якої взяла активну участь делегація фіскальної служби Донеччини, адже забезпечення потреб громадян в якісних соціальних та державних послугах є вкрай актуальним питанням в контексті триваючого в регіоні конфлікту.

Захід був насиченим і корисною інформацію, і палкими, але, разом з тим, конструктивними дискусіями. Одна з основних цілей Форуму – підтримка сталого проведення реформ в регіоні та підвищення якості задоволення державою соціальних потреб громадян – беззастережно підтримується Державною фіскальною службою України і не тільки на словах, але й конкретними справами, перш за все, реальними досягненнями у збільшенні сервісної складової в роботі фіскальних органів.

Такі заходи у форматі відкритого діалогу з найгостріших питань життєдіяльності регіону є надзвичайно актуальними та затребуваними. Головне управління ДФС у Донецькій області висловлює вдячність пану Вербі за можливість взяти участь в роботі Форуму.