Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 135 гостей.

Донецька обласна державна адміністрація

Невідомий світ космосу

Переглядів: 2303
13.04.2017 - 06:46

12 квітня 2017 року на «космодромі» «Бахмутського міського народного Дому», два юних екіпажа пізнавали невідомий світ космосу та активно готувалися до захоплюючої подорожі.

Команди «Планета» та «Ракета» за виконані завдання в майстернях отримували деталі, щоб потім зібрати космічний корабель. Але зробити вони змогли це тільки об’єднав свої зусилля. Діти зрозуміли, що діло йде на лад, коли все робити дружньо та разом.

12 квітня 2017 року на «космодромі» «Бахмутського міського народного Дому», два юних екіпажа пізнавали невідомий світ космосу та активно готувалися до захоплюючої подорожі.12 квітня 2017 року на «космодромі» «Бахмутського міського народного Дому», два юних екіпажа пізнавали невідомий світ космосу та активно готувалися до захоплюючої подорожі.12 квітня 2017 року на «космодромі» «Бахмутського міського народного Дому», два юних екіпажа пізнавали невідомий світ космосу та активно готувалися до захоплюючої подорожі.12 квітня 2017 року на «космодромі» «Бахмутського міського народного Дому», два юних екіпажа пізнавали невідомий світ космосу та активно готувалися до захоплюючої подорожі.

Останні статті на сайті