Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 123 гостя.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

Писанка - це свято у фарбах

Переглядів: 1933
14.04.2017 - 06:59

13 квітня 2017 року до Світлого Христового Воскресіння в читальній залі бібліотеки-філіалу № 2 пройшла народознавча веселка «Йде Великдень по Землі». Ведуча Луньова Л. Н. розповіла вихованцям старшої групи дитячого садочка № 47 «Аленушка» про історію проведення  Великодня, про зберігання народних сімейних традицій. Бібліотекарі показали дітям різноманітні засоби розмальовування пасхальних яєць.

Малеча завітала до стін бібліотеки зі своїми святковими малюнками та віршами, які були присвячені головному християнському святу.Родзинкою свята став незвичайний майстер-клас «Розмалюй писанку за допомогою пластиліну». Дітлахи  з натхненням майстрували з пластиліну свої власні писанки. Спільна праця та кінцевий результат яскравих творчих робіт з’єднали дітей та подарували незабутні радісні моменти напередодні Христового Воскресіння.

Писанка - це  свято у фарбахПисанка - це  свято у фарбахПисанка - це  свято у фарбахПисанка - це  свято у фарбахПисанка - це  свято у фарбахПисанка - це  свято у фарбах