Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 134 гостя.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Відбулася зустріч Бахмутського міського голови з представниками Агенції регіонального розвитку Донецької області

Переглядів: 2712
20.04.2017 - 13:06

20 квітня 2017 року у малій залі Бахмутської міської ради відбулася робоча зустріч міського голови  Олексія Реви з  Агенцією  регіонального розвитку Донецької області в особі директора  Сергія Семовоніка.

Також на зустрічі були присутні експерт з регіонального розвитку та індустріальних парків Дмитро Ганзевіч, старший науковий співробітник  Інституту економіки і промисловості НАН України Андрій  Кучеров,  завідувач відділом Луганського національного аграрного університету Тетяна Плахова, представник  ПРООН Мохаммед Алі Ашраф, заступник директора Краматорського філіалу «Приват-Банку» Олександр Шишмило, а також керівники структурних підрозділів Бахмутської міської ради.

Головною темою зустрічі було обговорення перспективи створення Індустріального парку на території майбутньої Бахмутської об’єднаної територіальної громади, що, на думку експертів, дозволить полегшити доступ бізнесу до земельних ділянок, спростить процес переговорів і, тим самим, покращить інвестиційну привабливість території.

Директор Агенції Сергій Семовонік зазначив, що будівництво індустріальних парків є ключовим елементом розвитку об’єднаних територіальних громад, адже їх головна мета – забезпечення населення робочими місцями і наповнення бюджету.

В ході зустрічі було визначено, що  майбутній Індустріальний парк у Бахмуті буде спеціалізуватися на переробці аграрної продукції та виробництві альтернативної енергетики з продуктів відходів переробки. За підсумками обговорення було вирішено, що наступними  кроками по створенню Індустріального парку у Бахмут мають стати: визначення земельної ділянки, затвердження концепції та проходження процедури внесення Індустріального парку до державного реєстру. Директор Агенції регіонального розвитку Сергій Семовонік, в свою чергу, запевнив, що Агенція усіляко сприятиме та допомагатиме Бахмутській міській раді у проходженні процедури створення Індустріального парку та його подальшого розвитку. З метою  продовження плідної співпраці, було вирішено підписати Меморандум про співробітництво між Агенцією регіонального розвитку Донецької області та Бахмутською міською радою.

Крім того, на зустрічі було піднято питання щодо  забезпечення житлом вимушених переселенців. Міський голова Олексій Рева зазначив, що вирішення проблеми забезпечення ВПО житлом знаходиться на його особистому контролі і зі своєї сторони він докладає максимум зусиль для залучення ресурсів на її вирішення. Зокрема на реалізацією проекту по будівництву багатоквартирних житлових будинків для переселенців. У Бахмуті для цього вже навіть визначено земельну ділянку у густонаселеному мікрорайоні міста з розвинутою інфраструктурою. Наразі питання щодо фінансування цього проекту вирішується на рівні керівництва області. Як раніше повідомлялося, будівництво житла для ВПО планується у 5 містах Донецької області, серед яких і Бахмут.

20 квітня 2017 року у малій залі Бахмутської міської ради відбулася робоча зустріч міського голови  Олексія Реви з  Агенцією  регіонального розвитку Донецької області в особі директора  Сергія Семовоніка. 20 квітня 2017 року у малій залі Бахмутської міської ради відбулася робоча зустріч міського голови  Олексія Реви з  Агенцією  регіонального розвитку Донецької області в особі директора  Сергія Семовоніка. 20 квітня 2017 року у малій залі Бахмутської міської ради відбулася робоча зустріч міського голови  Олексія Реви з  Агенцією  регіонального розвитку Донецької області в особі директора  Сергія Семовоніка. 20 квітня 2017 року у малій залі Бахмутської міської ради відбулася робоча зустріч міського голови  Олексія Реви з  Агенцією  регіонального розвитку Донецької області в особі директора  Сергія Семовоніка. 20 квітня 2017 року у малій залі Бахмутської міської ради відбулася робоча зустріч міського голови  Олексія Реви з  Агенцією  регіонального розвитку Донецької області в особі директора  Сергія Семовоніка.

Останні статті на сайті