Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 109 гостей.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

"Права, свободи та обовязки внутрішньо переміщених осіб"

Переглядів: 2681
03.05.2017 - 05:22

25.04.2017 року заступник начальника Бахмутського бюро правової допомоги Оксана Болотюк провела лекцію для внутрішньо переміщених осіб та учасників АТО на тему: "Права, свободи та обовязки внутрішньо переміщених осіб".

Правовий статус та пільги для учасників АТО. Шляхи реалізації прав". Захід відбувся в приміщенні Артемівського міського центру зайнятості. Під час заходу присутні обговорили актуальні питання ВПО та учасників АТО щодо відновлення щомісячної адресної допомоги , отримання спадку, відновлення документів, соціальне житло для переселенців, реалізація права на пільги для учасників АТО та деякі інші.

26.04.2017 головний спеціаліст Бахмутського бюро правової допомоги Маргарита Дружиніна здійснила інформування про роботу бюро, а також надала правові консультації під час проводення анкетування Чеською гуманітарною організацією "Людина в біді" для отримання гуманітарної допомоги ВПО на базі Бахмутського центру соціальних служб для сім'ї,дітей та молоді.

28.04.2017 року, заступник начальника Бахмутського бюро правової допомоги Оксана Болотюк разом із психологами БФ "Наснага" взяла участь у шкільному зібранні для батьків ЗОШ у селищі Бахмутському. Під час зібрання було проінформовано усіх присутність про систему безоплатної правової допомоги в Україні, про напрямки діяльності Бахмутського бюро правової допомоги. Також, Оксана Болотюк провела лекцію на тему: "Юридична відповідальність батьків за виховання дітей. Взаємні права та обовязки батьків та дітей". Усім охочим була надана відповідь на їх запитання.

25.04.2017 року заступник начальника Бахмутського бюро правової допомоги Оксана Болотюк провела лекцію для внутрішньо переміщених осіб та учасників АТО на тему: "Права, свободи та обовязки внутрішньо переміщених осіб. 25.04.2017 року заступник начальника Бахмутського бюро правової допомоги Оксана Болотюк провела лекцію для внутрішньо переміщених осіб та учасників АТО на тему: "Права, свободи та обовязки внутрішньо переміщених осіб. 25.04.2017 року заступник начальника Бахмутського бюро правової допомоги Оксана Болотюк провела лекцію для внутрішньо переміщених осіб та учасників АТО на тему: "Права, свободи та обовязки внутрішньо переміщених осіб.

Останні статті на сайті